Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
''én is örülök hogy felvették.''
Hááát, ez valahogy nem jött le nekem. Nem vagyok tévedhetetlen.
OFF
De! Ettől függetlenül, mindenhol azt olvasom, hogy te ehhez is, ahhoz is milyen jól értesz, ám valahogy nem látom, hogy segítenél, inkább csak azt, hogy leszólsz (linux-os példa), vagy offolsz. Ne vedd piszkálásnak, de ez zavar egy kicsit. Ha tényleg olyan jó vagy szakmailag, akkor miért nem segítesz? Hiszen ez a lényege ennek a (és valszeg a többi) fórumnak! Én tényleg nem bántani szeretnélek (bár van, amikor rosszul fogalmazok, mert felindult vagyok), de nekem sokat jelent ez a fórum, és én nem ezt a ''magatartást'' szoktam meg itt.
Nah, mind1, ha te így fórumozol, a te dolgod.
Részemről: PEACE%
ON
Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest