Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jo, de en szemely szerint nem csinalnek kulon /root es /boot particiot linuxnak.
meg linuxnak adnek 512MB-os swap particiot.
a tobbi sztem jo.
eztan eloszor XP, es utana linux telepites.
(milyen linuxot akarsz telepiteni? ajanlom a Debian-t)
de most nem ertem, nem tudsz xp-t telepiteni, vagy amit telepitesz xp-t az nem indul el? -
hat, nezd, en eddig azt tapasztaltam, hogy a win telepiteskor aktivalja azt a particiot, amire rakod, szal ez nem lehet gond.
hameg nincs adat a vinyon, akkor telleg, mint mondtam, xp telepito cd-vel torold az osszes particiot, es hozd oket ujra letre.
ezutan xp telepites utan nem lehet vele gondod.
(esetleg nincs egy masik vinyo is a gepben? mert elofordulhat hogy arrol akarna bootolni.... több ötletem ecceruen nincs)
szerk: most nezem nem is te inditottad ezt a topicot
[Szerkesztve] -
ööö, most teljesen leformaztad az egesz 160 gigas vinyot? Mert ha igen, akkor ne telepits semmit, hanem torolni az osszes particiot XP telepitojevel, ujra letrehozni oket, megformazni xp-t telepiteni es csokolom.
Ha nem gyilkoltad leaz egesz vinyot, akkor meg szerezz valahonnan valami olyan particionalo progit, amit ki tudsz irni cd-re es arrol bootolni (acronis partitionexpert, Partition magic STB...).
Ezzel meg megnezni hogy melyik particio aktiv, nincs-e rejtett particiod... stb es javitani.
Ja, vindozrol meg tudni kell, hogy csak az aktiv particiorol szeret indulni. -
Szerintem, a hiba az, hogy a linux telepiteskor a win particiojat NTFS-rol, hidden NTFS-re allitotta, ezert nem indul a win. Nekem is volt ilyenem.
Meggyozodni ugy tudsz rola, hogy bebutulsz monnyuk egy acronis partition expert cd-rol, es itt megnezed a particiok tipusat.
Ha tenyleg ez van, akkor linux alol az /etc/lilo.conf -ban be kell allitani valamit, de erre mar sajnos nem emlexem....
man-ban megtalalod ra a valaszt talan, asszem enis onnan szedtem anno
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)