- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jo, de en szemely szerint nem csinalnek kulon /root es /boot particiot linuxnak.
meg linuxnak adnek 512MB-os swap particiot.
a tobbi sztem jo.
eztan eloszor XP, es utana linux telepites.
(milyen linuxot akarsz telepiteni? ajanlom a Debian-t)
de most nem ertem, nem tudsz xp-t telepiteni, vagy amit telepitesz xp-t az nem indul el? -
hat, nezd, en eddig azt tapasztaltam, hogy a win telepiteskor aktivalja azt a particiot, amire rakod, szal ez nem lehet gond.
hameg nincs adat a vinyon, akkor telleg, mint mondtam, xp telepito cd-vel torold az osszes particiot, es hozd oket ujra letre.
ezutan xp telepites utan nem lehet vele gondod.
(esetleg nincs egy masik vinyo is a gepben? mert elofordulhat hogy arrol akarna bootolni.... több ötletem ecceruen nincs)
szerk: most nezem nem is te inditottad ezt a topicot
[Szerkesztve] -
ööö, most teljesen leformaztad az egesz 160 gigas vinyot? Mert ha igen, akkor ne telepits semmit, hanem torolni az osszes particiot XP telepitojevel, ujra letrehozni oket, megformazni xp-t telepiteni es csokolom.
Ha nem gyilkoltad leaz egesz vinyot, akkor meg szerezz valahonnan valami olyan particionalo progit, amit ki tudsz irni cd-re es arrol bootolni (acronis partitionexpert, Partition magic STB...).
Ezzel meg megnezni hogy melyik particio aktiv, nincs-e rejtett particiod... stb es javitani.
Ja, vindozrol meg tudni kell, hogy csak az aktiv particiorol szeret indulni. -
Szerintem, a hiba az, hogy a linux telepiteskor a win particiojat NTFS-rol, hidden NTFS-re allitotta, ezert nem indul a win. Nekem is volt ilyenem.
Meggyozodni ugy tudsz rola, hogy bebutulsz monnyuk egy acronis partition expert cd-rol, es itt megnezed a particiok tipusat.
Ha tenyleg ez van, akkor linux alol az /etc/lilo.conf -ban be kell allitani valamit, de erre mar sajnos nem emlexem....
man-ban megtalalod ra a valaszt talan, asszem enis onnan szedtem anno
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ford topik
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- Western Digital 3,5" 5TB HDD (minimális futással)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest