Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Vissza nem működik mégse, pedig a javascriptben false van....nem jegyzi meg, ha kiveszem a letöltés elől a pipát és ugyan a beágyazási url-t megadva, először megjeleníti a táblázatot anélkül, de alul, ha rámegyek a teljes méretre, akkor bejön az Excel Online és ott a letöltés opció...

Lehet, hogy meg lehet jobban túrni a kódot, de nincs ezzel türelmem vesződni és lehet lehet mégiscsak Drive lesz belőle, ha nincs más opció. -
King Unique
titán
válasz
llaszlo
üzenetére
Megpróbáltam a 2. oldalon lévő módszert, hogy a beágyazásnál kivettem a letöltés elől a pipát, de utána megosztva, ismét aktív volt a letöltés opció...VISZONT, ha csak sima beágyazás által generált linket másolom be, annál már működik, nincs letöltés egy egyebek se, valamint kilépve a fiókból is elérhető. Gondolom az is vmi megosztásfélét csinál.

Köszönöm az ötletet.

-
King Unique
titán
Üdv!
Másik topikban nem kaptam rá egyértelmű választ, így megkérdezem itt is.
Olyan gondom van, ha megosztok OneDrive-ban egy Excel táblát csak megtekintésre, akkor utána Excel Online-ban ottmarad a letöltés opció is, amit én nem akarok [link].
Ezt valahogy be lehet állítani (tiltani), mint pl. Google Drive-nál, vagy alapból felejtős?? Esetleg létezik olyan online tárhely + táblázatmegjelenítő kombó (Drive-on kívül), ami ezt tudja
A Drive majdnem jó is lenne, csak azzal meg az a kis bibi, hogy saját táblázatok alkalmazása átkonvertálja az MSO formátumot, néhány formázás elveszik stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő