Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Igaz, most már én is látom.
A szememmel.
Zsííír
Erre vártam már régóta, most már tényleg csak a csoportos online dokumentum szerkesztést hiányolom a Dropbox-ból. Ha a következő 15 évben még azt is beleteszik, kitudja lehet befizetek rá.(#109) betyarr
Vágom már hogy mit akarsz így visszaolvasva a linkelt gondolatmenetet.
Szerintem ennek a megoldásánál mi sem egyszerűbb. Nálam ez úgy néz ki, hogy van egyetlen meghajtóm a laptopon, a C, ezen belül van a Dropbox mappa, és mindent abban tartok, mitöbb a dokumentumok elérési útvonalát is átírtam erre. Van benne viszont egy Egyéb mappa is, ahova olyan cuccokat rakok amit nem akarok szinkronizálni, pl letöltött sorozatok, ez-az. Ezt a beállításokba szimplán kipipálom, és minden tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest