- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Most megnézve a telefonon 62.4% of 28.25 GB-ot ír
Persze ebből biztos tudok faragni, mert van jópár több száz megás videó amit meló miatt raktam fel megosztani,,,és elvileg már nincs rá szükség,,,de sajnos ismervén az embereket, azért tartom ott meg, mert lehet hogy egy év múlva "megtalálnak", hogy pfúúú nincs több másolat,,és nagyon kellene nincs meg neked valahol?"
Na ezért szeretem az ilyesmit a felhőben megtartani,,,a gépemen nem "piszkol" mappát, csak a dropboxban,,,,
Lehet, hogy logikátlannak hangzik hiszen ugyanúgy adatmennyiségként jelentkezik,,de "az a Dropbox"
Szóval használom rendesen
Takarítani nem szeretek, mert annak mindig rossz vége van,,,,a "mindent kidobok" típus vagyok
A fotós mappáim méretét mobilon nem tudom megnézni,,,pillanatnyilag meg olyan gép előtt ülök ahol nem szeretnék bejelentkezni szinte "sehova",,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest