Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Velem is ugyanez a helyzet! És még az idő is stimmel! Én is 3 éve vagyok így egy lánnyal. Pedig amikor megismertem, akkor Ő volt az, akit talán a legjobban utáltam a világon. Aztán 2 évig semmi és egyszercsak elkezdtünk egymással poénkodni, kötekedni(csak viccesen), stb. Aztán ez átalakult egy nagyon jó(később a legjobb) barátságba. Mindent elmodtunk egymásnak, ha történt velünk valami érdekes, akkor rögtön egymást hívtuk. A végén már mindenki azt kérdezgette, hogy miért nem járunk egymással, meghogy annyira összeillünk, stb. De mind a ketten nagy bőszen hírdettük, hogy csak barátok vagyunk. Pedig ez nem így van. Legalábbis a részemről... És azóta is nagyon sokan azt hiszik, hogy járunk. Még a saját rokonai közül sem tudták sokan, hogy mi is van közöttünk valójában, annyira félreérthető a viselkedésünk egymással. Csak egy probléma van! Nem tudom, hogy mi lesz ebből a végén. Volt olyan is, hogy azért jöttem össze egy lánnyal, mert olyan volt mint Ő(belsőleg), de pár hónap múlva szakítottam vele, mert mégsem volt teljesen olyan.(azóta sem tudom, hogy hogy képzelhettem azt, hogy létezhet mégegy olyan lány mint Ő) Pedig nagyon jól összeillettünk, de Nekem akkor is csak egy lány kell, pedig lehet, hogy sosem lesz az enyém! Nehéz helyzet... nagyon nehéz! Az lesz még egy rohadt érzés, ha összejön valakivel! Az biztos hogy nagyon rossz érzés lesz nekem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest