Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Ja de minek kell minden weboldanak tudnia, amit meglátogatok, hogy mondjuk 35 éves Tolnai megyei elvált férfi vagyok, aki szereti a sört és tech tartalmakat, az elmúlt héten jártam Budapesten, és Egerben több étteremben, épp új ágyat, matracot, és bútorokat keresek, telex híreket olvasok, az exem éjszakánként jár át titokban... (és még 8km-nyi hasonló infó összeszedhető a sütikből).
Értem én hogy hivatalosan nem tudják a nevem, de azért a tartózkodási helyem mondjuk pont kiszedhető a sütikből, és olyan weboldalak is sütiznek, akik azt se tudják hogyan működik a saját weboldaluk, mert egy sokadállásban dolgozó OKJ-s "webes" lehackelt valami fizetős sablont ingyen.
Biztos rábíznád az "életed"?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google a tervei ellenére végül mégis megtartja a sütiket a Chrome böngészőben.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest