Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Ja de minek kell minden weboldanak tudnia, amit meglátogatok, hogy mondjuk 35 éves Tolnai megyei elvált férfi vagyok, aki szereti a sört és tech tartalmakat, az elmúlt héten jártam Budapesten, és Egerben több étteremben, épp új ágyat, matracot, és bútorokat keresek, telex híreket olvasok, az exem éjszakánként jár át titokban... (és még 8km-nyi hasonló infó összeszedhető a sütikből).
Értem én hogy hivatalosan nem tudják a nevem, de azért a tartózkodási helyem mondjuk pont kiszedhető a sütikből, és olyan weboldalak is sütiznek, akik azt se tudják hogyan működik a saját weboldaluk, mert egy sokadállásban dolgozó OKJ-s "webes" lehackelt valami fizetős sablont ingyen.
Biztos rábíznád az "életed"?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google a tervei ellenére végül mégis megtartja a sütiket a Chrome böngészőben.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest