- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Memphis
tag
felétek mennyibe kerülnek?
bár ha jól emlékszem te túl messze vagy ahhoz hogy postakölcséget vállaljak :DD
[Szerkesztve] -
Memphis
tag
-
Yaye
őstag
A fejkendő mire jó? No flame, komolyan.
-
Vaze
őstag
Hat nagyon sajnalom hogy arafele nincsenek jo kendok,meg ilyesmik!
Abar en nemvagyok kendos de egyik hawer az es fullos kendoi vannak.
Itt nalunk van minden fele!
Vegyuk eztis UP-nak:D -
Memphis
tag
elérkezett az UP! ideje ugyanis mégmindig nem született megoldás :(
-
Memphis
tag
-
Som@
őstag
-
Memphis
tag
-
nap
addikt
-
Memphis
tag
-
Som@
őstag
-
Memphis
tag
mázlid van mit ne mondjak.Én aki elvileg fővárosban élek nem találok magamnak való kendőt.bezzeg ha susi naci kéne akkor az dögivel....
-
sti
tag
az a jó anyag ami vékony:
1,nem fő bele a burád:)
2,a vastag anyagra csak nagy állat csomót tudsz kötni
legyen kicsit nyúlós(sztrecccs)->jobban símul a burádra
asszem valami speckó lepedő vagy bevonó anyagok ezek szvsz ha bemész 1 méteráru boltba ott tudnak segíteni -
sti
tag
én vidéki vagyok, otthon Egerben 1 Levis van ott régen jó kendők voltak.Én sima méterárú boltban veszem az anyagot, a boltos néni már ismer megmondom neki hogy sztreccses vagy sima anyagot szeretnék e ,ő meg mutatja, h milyen színben van olyan anyag amiből jó kendőt lehet csinálni
-
sti
tag
elkéstem:(
ha a Levis kicsi akkor a Nike-t nyugodtan el is felejtheted, az is kicsi és drága is
nézz valami piacon az olcsó meg vannak Levis utánzatok amik ált-ban nagyobbak -
Memphis
tag
Ajánlom figyelmetekbe a Levis boltokat.Én már vagy 15 éve hordok kendőt és messze ezek a legjobbak.Mostanában 1-re nehezebb ilyen kendőket találni(kicsi a kínálat és általában csúnyák amik vannak) de ha találsz 1-et ami teccik azt biztos szeretni fogod.Mostanában én is inkább varratok,nagyi rulez:DD
[Szerkesztve]én a westendben néztem levis boltba és ott volt kettő az is mikroméret....hol érdemes megnézni? Melyik levis-be?
-
Som@
őstag
Ajánlom figyelmetekbe a Levis boltokat.Én már vagy 15 éve hordok kendőt és messze ezek a legjobbak.Mostanában 1-re nehezebb ilyen kendőket találni(kicsi a kínálat és általában csúnyák amik vannak) de ha találsz 1-et ami teccik azt biztos szeretni fogod.Mostanában én is inkább varratok,nagyi rulez:DD
[Szerkesztve]És hol veszed hozzá az anyagot?
Nekem, mint már korábban mondtam, egyszínű kell. -
sti
tag
[Szerkesztve] -
Memphis
tag
Ez a baj, hogy nem vagyok jártas a téren ugyhogy azt se tudom hol fogjak hozzá.Levis boltban láttam fejkendőket de kicsik nekem és 1500 pénz....
-
Som@
őstag
Hol van Budapesten méterárúval foglalkozó kiskereskedő, ahol nagyon nagy választék van?
Mert nagykereskedőt tudok egy párat, de onnan elhajtottak. :( -
Memphis
tag
Akkor te még előrébb vagy mint én mert az az anyag amit elképzeltem magamnak lövésem sincs hogy hol lehet kapni mert nem értek hozzá.ezért gondoltam hogy majd készen megveszem de ebbe a városba nem lehet kapni semmit csak buffalo-t :((
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Nekem csak az anyagot kellene megvenni. A szabást, beszegést egy kedves barátnőm megcsinálná. :)
Csakhát sehol nem találok megfelő anyagot... -
Memphis
tag
én egy farmerkék szinű féleségre gondoltam fehér pici csikokkal vagy mittudomén milyen mintákkal.De nem igaz, hogy ebben a városban nem lehet kapni normális kendőket csak Cannabis mintájut....mennyibe kerülhet varratni?
-
Som@
őstag
Tudom nem egy hardver oldalra kéne ilyet írnom, de mivel sehol se találok olyan fejkendőt amilyet szeretnék gondoltam megkérdezlek titeket is, hogy ismertek-e valami király kis helyet ahol lehet kendőket kapni.Headbenger,Shark,Hurrikán-ba nem volt szóval mást írjatok ha irtok. Köszi
[Szerkesztve]Én is már egy ideje keresek. Nekem egy egyszínű sötétkék kellene.
De arra jutottam, hogy egyszerűbb, ha varratok egyet, vagy többet.
De sajnos még anyagot sem találtam hozzá kis fővárosunkban. :O -
Memphis
tag
Tudom nem egy hardver oldalra kéne ilyet írnom, de mivel sehol se találok olyan fejkendőt amilyet szeretnék gondoltam megkérdezlek titeket is, hogy ismertek-e valami király kis helyet ahol lehet kendőket kapni.Headbenger,Shark,Hurrikán-ba nem volt szóval mást írjatok ha irtok. Köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Meglepően árazta az AMD a Ryzen AI Halo minigépet
- Befellegzett a Destiny 2-nek, júniusban jön az utolsó frissítés
- Háztartási gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone-t használók OFF topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest