Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Geri::
tag
Pontosan azt amit leírtál. Pont egy ilyet - 20g-os Pepper KO - vettem ma a barátnőmnek. Ez elég hatásos, és két fajta van ha jól tudom, a sárga és a piros szórófejes, az a különbség hogy a piros messzebre visz, de konkrét sugárban, tehát célozni is kell , kb 4-5m. A sárga csak 3-3,5m-re visz,de sugárba jön, nagyon területet fed és nem kell célozni nagyon, szerintem ezt érdemesebb venni, mert a hirtelen helyzetben csak a fej felé irányítod és psssssz iááááááááá

1200-ért lehet venni a legtöbb helyen, én is ennyiért vettem, barátnőmnek tökéletes, majd ha rábírom kap egy HW88-at
-
::Geri::
tag
Szerintem nem lehet vmi nagy durranás. Dupla gáz-spray semmi több. Inkább akkor legyen nálad egy erősebb fajta gáz-spray, ami szintén ér azért valamit, mivel egy kutyát el lehet vele kedvetleníteni, ráordítasz és lefújod. Arra kell ügyelni hogy olyat vegyél ami nem vékony sugárban permetez, hanem terít is, ezek nem visznek el 3-4m-re , csak 2-3-ra viszont nem kell pontosan célozni, ami egy hirtelen helyzetben nem mindig sikerülhet.
Egy emberi támadás esetén is szerintem jól jön, mert általában nem számít arra a támadó hogy nálad akármi is lesz, pont ezért utaznak normális emberekre gondolom, akik nem szembesülnek mindennap ezzel és nem számítanak rá.
Gondolják ők, és akkor 2cm-re a szemétől eldurrantja az ember a 120mg-os pepper gázpatront meleget adó torkolattűzzel
Na holnap majd mesélek, reggel megyek revolvert venni, utána fegyverviselésiért a teve utcába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest