Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ::Geri::

tag

válasz lol #410 üzenetére

Pontosan azt amit leírtál. Pont egy ilyet - 20g-os Pepper KO - vettem ma a barátnőmnek. Ez elég hatásos, és két fajta van ha jól tudom, a sárga és a piros szórófejes, az a különbség hogy a piros messzebre visz, de konkrét sugárban, tehát célozni is kell , kb 4-5m. A sárga csak 3-3,5m-re visz,de sugárba jön, nagyon területet fed és nem kell célozni nagyon, szerintem ezt érdemesebb venni, mert a hirtelen helyzetben csak a fej felé irányítod és psssssz iááááááááá :)
    1200-ért lehet venni a legtöbb helyen, én is ennyiért vettem, barátnőmnek tökéletes, majd ha rábírom kap egy HW88-at :B

• ::Geri::

tag

válasz lol #407 üzenetére

Szerintem nem lehet vmi nagy durranás. Dupla gáz-spray semmi több. Inkább akkor legyen nálad egy erősebb fajta gáz-spray, ami szintén ér azért valamit, mivel egy kutyát el lehet vele kedvetleníteni, ráordítasz és lefújod. Arra kell ügyelni hogy olyat vegyél ami nem vékony sugárban permetez, hanem terít is, ezek nem visznek el 3-4m-re , csak 2-3-ra viszont nem kell pontosan célozni, ami egy hirtelen helyzetben nem mindig sikerülhet.
    Egy emberi támadás esetén is szerintem jól jön, mert általában nem számít arra a támadó hogy nálad akármi is lesz, pont ezért utaznak normális emberekre gondolom, akik nem szembesülnek mindennap ezzel és nem számítanak rá.
    Gondolják ők, és akkor 2cm-re a szemétől eldurrantja az ember a 120mg-os pepper gázpatront meleget adó torkolattűzzel :)

Na holnap majd mesélek, reggel megyek revolvert venni, utána fegyverviselésiért a teve utcába.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés