Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Amne : Mi történt a mellkasoddal?

(nevezzetek rasszistának, de 1-2 barátommal karöltve szivesen megkeresnénk neked azokat az indiánokat, elbeszélgetés céljából...)
Csaba! Találtam egy oldalt : Bővebben: link
Innen melyik lenne nekem jó? (gáz+gumi).
Láttam itt olyat is, hogy egy kis fémhüvelyt lehet a végére felcsavarozni, és abba bele a gumibogyót. Ez elég macerás, mert nemvalószinü, hogy adott esetben lesz idöm csavarozgatni. Nekem olyan kéne, ami mondjuk 2 gáz, 1 golyó, 2 gáz, 1 golyó sorrendben puffogtat. Néhány tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest