- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisinto
őstag
válasz
#65675776 #1585 üzenetére
Láttam már érdekes embereket vadászni elhiheted,de ebből ez viszi az első helyet:
375-ös H&H Magnummal ment ki vadászni.Világítópontos céltávcsővel.
Leültünk a lesre,kiballagott elénk egy "kis" Őz suta.Puskáját felveszi és céloz. Erre kérdezem én,hogy ugyan miért is? Hát,mert lőni szabad. Sajnos nem volt mit tennem hagytam, hogy célozzon. Biztosítót elkattant, Amikor épp húzta a ravaszt "véletlenül" megrándult a kezem és pont a könyökét ütöttem meg. Ő elfogadta, hogy sok volt a szúnyog azért volt. Bementünk vissza a vadászházhoz és elmeséltem a történetet. Mindenki csak azt mondta, hogy jól tettem(legalábbis akik ott voltak). Egy ártatlan Őzet egy akkora puskával lőni...Etikátlan dolog.
Miért is írtam le ezt? Csak azért,mert nem minden vadász "húsvadász".Rengeteg vadász van manapság, luxus, sport,hús és még sorolhatnám...
Valóban rengeteg múlik a fegyveren! Ezért nem engednék tenni a puska tusára különböző tompító eszközöket. Érezze már az ember, hogy mekkora fájdalommal járnak ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest