Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Én meg teremben edzek egy ideje.
-
itouchfan
senior tag
ma köredzést csináltam, egy kör 4 gyakorlatból állt (széles pull-up, gyémánt fekvő, chin-up, tolódzkodás), és hát kinyírtam magam rendesen...
a légzésbe viszont mindig belekavarodom , hogy van ez pontosan? negatívnál beszív, pozitívnál kifúj?„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
westcoastog
veterán
Megvan a cucc, csak képet nem lőttem még.
Egy hót egyszerű falnak támasztós dip bar.
-
Shingen
addikt
válasz westcoastog #12858 üzenetére
akkor majd lőj..........
tolódzkodós szerkezet is megvan?[ Szerkesztve ]
風林火山
-
-
kolosanyi
veterán
Ma is jót edzettem. 4 gyakorlat, 40 perc, alacsony volumen, de minőségi munka. Alakul az erőzászló, talán egyszer lesz belőle valami.
-
kk831228
addikt
válasz westcoastog #12858 üzenetére
4-5 év még, aztán csak azt látjuk a retekklubon, hogy "megnyílt a WESTCOASTOG GYM, várunk minden kedves sportolni vágyót..."
Ott fog állni előtte a viacoloros parkolóban egy 1000 lovas RS Cosworth... Arról lehet majd megismerni...
Lesz még a terembe egy 4 méter átmérőjű oled tv + ps 8-al amin lehet csapatni edzés után...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
-
Because
őstag
válasz westcoastog #12866 üzenetére
én be tudok szállni
-
brownus
veterán
válasz westcoastog #12867 üzenetére
f.asza!
ez nekem is nagyon hiányzik otthonról... anyáméknál van gyűrű, évente párszor ha hazamegyek, akkor mindig gyűrűzök egyet, és mindig meglepődöm milyen jól megy a tolódzkodás.
-
westcoastog
veterán
Jó lenne szedni valami ízület védőt vagy valamit porcokra, az vicces hogy sima guggolásnál is érzem a bal térdem.
Kávéfogyasztás összefügghet ezzel? Úgy olvastam mintha nem lenne jó a porcoknak a kávé, napi 2-t szoktam inni, két csésze.
Basszus, most nagyon oda kéne tennem már, az egész 2015-ös évem edzés tekintetében egy nagyon nagy 0 volt.
Se motiváció, se kedv semmi.Október 8-án tornaterem átadó, pénteken már veretnénk a gyűrűt.
Konditerem is lassan kész lehetne, felszerelkezek csukló, könyök meg térdszorítókkal és had szóljon.[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
Bannani
tag
válasz westcoastog #12867 üzenetére
Néztem mi ez a rokkantkeret, aztán rájöttem, hogy tolódzkodó.
'Mind over matter'
-
kk831228
addikt
válasz westcoastog #12876 üzenetére
Szvsz az a 2 kávé nem hiszem, hogy számít...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz brownus #12883 üzenetére
Azóta már járó kerettel járnék ha a kávén múlna , nem mint ha nekem jó lenne a térdem. De már akkor is ropogott amikor a kávé kanyarba se volt...
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz westcoastog #12887 üzenetére
Ez is olyan mint a bor. Napi 1dl bor egészséges azt mondják, meg a napi 1 kávé is.
風林火山
-
itouchfan
senior tag
válasz westcoastog #12875 üzenetére
Nekem is fejlődik az itthoni kondiparkom, ma picit felújítottam a tolódzkodót (fából van és ráfér), ill. megépítettem a második, magasabb húzódzkodó rudat. Meg még csináltam csomó értelmetlen dolgot, pl. kis kerítést meg ilyenek - nagyon ráértem. Holnap megcsinálom a TRX utánzatomat, és továbbra is keresek gyűrűt. Nem tudnátok segíteni hogy hol lehet jó tornagyűrűt venni?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Fred23
nagyúr
válasz westcoastog #12876 üzenetére
"az egész 2015-ös évem edzés tekintetében egy nagyon nagy 0 volt." Szintén.
Próbálom menteni a menthetőt, de semmi kedv, és a motiváció is kevés. Többet kéne tükörbe néznem.
Most viszont... -jöjjön az edzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest