Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATA_boy
csendes tag
Radio tray nevű alkalmazást lehet valahogyan varázsolni Fedora-ra? A szoftver boltban nem találtam...
-
SATA_boy
csendes tag
Ahham, tehát ha jól értem a szavaid, akkor a 'fedup' a Fedora Update-et jelenti, azaz lehet a Korora 21-es rendszert frissíteni vele Korora 22-esre?
Hogy muzsikál a 22-es verzió? Olvastam, hogy az Adobe Flash-t már nem tartalmazza az alap telepítő a sok biztonsági rés miatt (persze külön feltelepíthető marad). Ha jól emlékszem a 4.12-es Xfce-vel pedig már régóta megismerkedtél és pozitív tapasztalataid vannak vele.
Ha a 'fedup'-ról van linked, leírásod, azt megköszönném, bár ha kipróbálom a Korora 22-est, valószínűleg maradok a tiszta telepítésnél, hallgatva a tanácsodra (elkerülve a bénázást és a hibázási lehetőségeket).
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest