- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Votyesz13 #1788 üzenetére
A link nem is arról szólt. Hogy melyik parancs, azt nem tudom.
Valószínűleg azt csinálja amit jelent. Tehát nem ad hibát, ha nem üres. (valami)mod: khm... 2 perc gugli.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Votyesz13 #1784 üzenetére
Gurbra itt egy átfogó leírás, gyakorlatilag csak a
/boot/grub/menu.lst fájt kell átírni, hogy mit és hogy.Kitömöríteni én mc-vel szoktam. Az tud könyvtárként bemenni az archívumba és csak másolok.
Ez meg szerintem nem parancs, hanem egy parancs kapcsolója. Ez meg arról szól, hogy mi az a root. De figyi! Ha egy leírást küldünk neked azt azért olvasd el, mert hasznos.
-
rokefeller
senior tag
válasz
Votyesz13 #1781 üzenetére
de, de annyira nem lesz triviális.kell csinálnod egy rendes grub configot, aztán fixmbr-rel legyakni az eddigi grubokat, hogy csak a win induljon, aztán rescue diskről bebootolni azt a rendszert amin létrehoztad a grub configot, és ott egy grub install :-)
De ez nem fedora specifikus, és ezt lehet hogy jobb ha bedobod a haladóbb linuxos topikba is. A grub conf egyébként nem egy nagy cucc, a most meglévőd kiegészíteni megoldható, csakugye vigyázni kell, érzékeny a szintaxisa. ha tudod hány vinyó van a gépedben, milyen sorrendben, azokon milyen partíciók, milyen sorrendben, és tudod milyen kernelek vannak fenn, akkor megoldható :-) szerintem ne ma kezdj hozzá :-)
-
rokefeller
senior tag
-
rokefeller
senior tag
válasz
Votyesz13 #1751 üzenetére
No:
MP3 és film: vannak gstreamer alapú lejátszók, mint pl totem, exaile, banshee, rhythmbox. Ezek közül a totem és banshee filmet is lejátszik, "codec" hozzájuk:
rpmfusion repo-k hozzáadása, majd yum install gstreamer-plugins*
Filmhez a legjobb az mplayer, és valamilyen gui, vagy smplayer, ha kde-t használsz, vagy gnome-mplayer ha gnome-ot
van persze még VLC-is, az is jó :-)
MP3-at lehet xmms-sel meg audacious-szal is, etc.
Torrenthez akár transmission, vagy deluge.
Az én választásaim:
mp3-> banshee v exaile
film-> gnome-mplayer
torrent -> delugemegjegyzem, az összes jobb mint bármi amit anno windowson használtam, és azóta láttam, de ez szubjektív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest