- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kétszer is letöltöttem, mindkétszer megnéztem sha256sum-mal, és mindkétszer jó volt.
Arra jutottam végül különböző fórumokat olvasva, hogy a kiírt infó alapján megpróbál a rendszerben elérhető java verzióval elindulni, de ez nem megy, és ezért vált át a telepítőbe épített java-ra, ami dobja ezt a hibát.
Lehet, hogy a rendszeren futó JAVA nem tetszik neki?
pl. sejtelmem sincs, hogy a JAVA-val kapcsolatos környezeti változók jók-e...Az előző telepítés idejében tutira mókoltam a JAVA-val, mert volt valami progi, aminek nem volt jó az openJDK, hanem az Oracle cucca kellett neki, és amiatt elég sokat állítgattam, mire működött minden.
Létezik, hogy a /home partíción vannak tárolva JAVA-s dolgok, amik a mostani rendszerre is kihatnak? -
joecontra
addikt
szerintem GTK2/3 gond van
Köszi a választ. Most nem Fedora-n vagyok, de szerintem a Mint-X-ben van gtk-3.0 mappa.a GtkFileChooserDialog, gtk temat kell atallitana ahhoz hogy maskepp nezzen ki
Ennek hol kezdjek neki?whbear
Fent van a gtk engine murrine?
Megnézem majd, de úgy emlékszem fent van.Üdv,
J -
OddMan
őstag
Az nem okozhat problémát, hogy az ExecStart PID értéke nem egyezik a tmux Main PID értékével? Arra gondolok, hogy induláskor valamiért az ExecStart-hoz tartozó szál befejeződik és mivel nincs még bejelentkezett felhasználó ezért elhal az ehhez a szülő szálhoz csatlakozó gyerek szál vagy szálak, amin lóg a tmux és az rtorrent.
A másik kérdésem, hogy nem lehetne valamilyen debug szintű logolást bekapcsolni, hogy lehessen látni, hogy pontosan mi történik egy adott szolgáltatás indulásakor?
-
-
whbear
senior tag
Akkor te is gnome-ot használsz? Én is hasonló megfontolások miatt váltok. Sajnos nem találtam normális kétpaneles fájlkezelőt gnome-ra. A gnome commander gyalázatosan buta és csúnya, tux commander full fapados, double commander nincs a repóban, a susés verzió megjelenítése hibás, a krusader meg le akarja szedni a fél KDE-t. Valami javaslata nincs valakinek? Egyébként egyre jobban tetszik ez a GNOME
-
Dhampir
félisten
A Gnome 3-ról az ilyen dolgok miatt folyamatosan visszapattanok, mint falról a rábikázott labda. A fejlesztők a Shell Extensions alkalmazásokkal igyekeznek kiküszöbölni a csorbát.
Még az Unity-t el tudtam fogadni, de ezt Ubuntu alatt futtatom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest