Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
distributed.net kliens. De csináltam ellenpróbát, hogy nem raktam fel rpmfusion-t, csak a szűz rendszert használtam. Egy idő után (míg felrakta az összes frissítést) előjött, és sorra jöttek a váratlan összeomlások. KDE-t használtam pár napig, azzal nem volt semmi gond.
Lehet tényleg el kéne engednem a Gnome-ot?
Mondjuk nekem még csak C2D procim van. Már a boot paraméterekkel is trükközni kellett (video=SVIDEO-1:d), hogy ne dobkon hátast a kernel. Arra is gondoltam, hogy valami új procikon használatos utasítás(?), kavar be. Mondjuk az is elég gáz, hogy ezt a videókimenetes hibát beleépítették, és azóta sem javították, pedig jópár kernel megjelent azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- PayPal
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi