Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
https://extensions.gnome.org/
itt van disable hot corners extension, ami a message tray-t is kicsapja, de van olyan is, ami csak az activities hot corner-t
Egyébként én imádom a hot cornert, az égett belém leginkább, sima windowson kell egy nap mire leszokok arról hogy rángatom fel az egeret :-)
A blogot megnézem, mert érdekel, de én amennyire lehet, nevelem magam a standard megoldásokhoz, a túlzott testreszabás rugalmatlanná tesz :-)
-
rokefeller
senior tag
Ne foss tőle, olvastam a design-nal kapcsolatban a wikit, meg levlistán is fenn vagyok, és szoktam követni. Az AppMenü nem global menü. Pár, az alkalmazással kapcsolatos menüelemet raknak oda, pl help, beállítások, nézetek, ilyesmi. Az érdemi funkció marad az alkalmazás ablakban.
Eleve, a menü intenzív alkalmazásoknál nem lehet meglépni, a kevésbé sok menüelemmel rendelkező appoknál meg már beindult a chrome-szerű egy-gombos megamenü. Firefox-nál is ez megy, ennek az AppMenü-nek egyelőre a célja annyi, hogy ezt feltegye a bar-ra (is)
A gnome deignerek egyébként évekig álltak ellen a rinyának, ami azt kérte hogy legyen OS X-es global menü, és ezer indokuk volt, hogy miért horror. Nekem nincs vele nagy tapasztalatom, nem tudom megindokolni, elképzelni, vajon miért lehet jó vagy rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest