Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
csendes
üzenetére
Hehe, ő is szopott a csomagkezelő gui-val, és nem sikerült megoldania. Az installálásnál tényleg volt itt-ott ácsorgás, mondjuk én mintha kevesebbre emlékeznék, de nem szokta az ember naponta újrainstallálni az oprendszerét (nem vindóz ez kérem
). Mint ahogy új programokat se telepít az ember minden nap. Én mondjuk csak böngészésre és mahjonggozásra használom, meg zenét is hallgatok közben, de ezekben nem gátol a Gnome Shell, és gyorsan meg is szoktam az F15 alatt. Bár a Debian /home fájlrendszerét parancssorból állítottam be mountolhatónak, meg se próbáltam kitalálni, hogy hogy lehet klikkelgetve megoldani a problémát, de ennek lehet nekifutok majd egyszer. -
rokefeller
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Szokásos fikázás. Ma néztem a mókás linux action show-t, abban is minden release-t lehúznak, de most különösen vicces volt. A vélemény kb ennyi volt: ami jól néz ki, az a gnome design-ja miatt van, a boot szerinte csúnya, a grub2-is (nem akarom megjegyezni, de én amennyi ubuntu install-t eddig láttam, alapból ott sem témázott a grub, debianon sem, nem is lényeges egyébként)
Ezután még sikerült oda eljutni, hogy a h264-es codec-et nem tudja automatikusan installálni, és átirányít a wiki oldalra. Egy linux felhasználótól nekem mindig olyan fájdalmas amikor látványosan nem akarja ezt megérteni (és nem teszi mellé azt hogy a proprietary OS-ek sem tartalmaznak codec-eket alapból, és azokon is dolgozni kell hogy felpakold őket)
Mindenáron bele akarják mantrázni az emberekbe, hogy ez egy RHEL béta teszt (nem, de evidens hogy a RH számára fontos fejlesztések ide kerülnek be nagyon hamar), meg azt hogy nem való desktopra, és hogy használhatatlan is desktopon. Én meg erre annyit tudok mondani, hogy nekem prímán működik, és abszolút kézreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). Mint ahogy új programokat se telepít az ember minden nap. Én mondjuk csak böngészésre és mahjonggozásra használom, meg zenét is hallgatok közben, de ezekben nem gátol a Gnome Shell, és gyorsan meg is szoktam az F15 alatt. Bár a Debian /home fájlrendszerét parancssorból állítottam be mountolhatónak, meg se próbáltam kitalálni, hogy hogy lehet klikkelgetve megoldani a problémát, de ennek lehet nekifutok majd egyszer.