Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
"Úgyhogy nem értem ezt a lassúságot.
"
Lemértem. Nálam a grub képernyőtől a login képernyőig Ubuntu 11.10 kb. 22 másodperc. Fedora 16 kb. 25 másodperc, Archlinux 28-30 másodperc (de itt közben tárcsázza is az adsl-t pppoe-vel, ami néhány másodperc is lehet). Vagyis nagyjából egyformák az indítási idők. -
rokefeller
senior tag
Szerintem kifejezetten jó, hugom nyüzöge laptopjára tettem fel hétvégén (a gyerek fél éve rinya nélkül nyomul fedorán), gyors, jól néz ki a gdm greeter, és faszányos az online accounts.
a grub2 ronda, de ki nézegeti azt? debianban mindig is ronda volt, asszem ubuntuban is.
szerintem a fekete plymouth jobban néz ki, de az enyémen majd átállítom spinfinity-re, ha az is feketea gnome-shell meg... én imádom, most nyekkent meg az ssd-m ezért a céges win7-tel nyomulok, és szétvet az ideg, annyival jobb a gnome-shell. 1 hónap megszokás, utána ultiumate királyság, productivity meg bling.
a shutdown hiányáról. tényleg olyan releváns a shutdown? csak mert ha nem dual bootos tesztelős játszós horrorgép van, hanem egy amit csak használni akar a user, akkor a reboot-okat nyomja akkor, amikor a csomagtelepítő vagy az updater jelzi, egyébként meg miért nem suspendel? én ezzel teljesen tudok azonosulni, 18-19 napos uptime-jaim szoktak lenni laptopon. az ALT-os trükkel meg tele a net, szóval szerintem ez a kérdés vihar a biliben, kötekedéshez jó alap, de másra nem igazán
Az egyetlen hiányérzetem a packagekit gui-ja, amióta megvan, azóta olyan kis béna. az ubuntu software centere sokkal profibb kinézetű, trendibb. azt sem tudom pl megérteni, hogyha megjelölöm mondjuk a libreoffice valamelyik elemét telepítésre, rányomom hogy gyí, akkor miért nem lehet közben bogarászni a csomagok közöt, és bedobálni egy sorba a következőt, amit fel akarok tenni. ez annyira tipikus első telepítés utáni magatartás pedig...
-
csendes
addikt
Gyakorlatilag ugyanazt írja ki, mint ezeknél a bug-oknál: [link][link]. Annyi a különbség, hogy én a végleges Fedora 16 LiveCD-t telepítettem üres partícióra. A LiveCD-re is panaszkodott a telepítésnél és a telepített rendszernél is a /media-ra. Furcsa, mert elvileg már javították. A selinux-policy-t még nem nézegettem. Mondjuk eddig mindig azonnal lelőttem a SELinux-ot telepítés után, annyira nem zavar.
Különben nekem tetszik a Fedora 16.
A systemd a Fedora 14-ben csak preview volt. A Fedora 15-ben alapértelmezett, de nem volt teljeskörű a konverzió, még maradtak init script-ek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
"