Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolien

csendes tag

válasz Vladi #2227 üzenetére

Na csak nem sikerült képet feltölteni, de elmesélem mi is van:
    'Felosztás típusa' képernyõn járunk, text mode. "A telepítés a merevlemez partícionálását igényli." <bla, bla...> ... Válassza ki ...
    - Teljes eszköz használata
    - Meglévõ rendszer lecserélése
    - Szabad hely használata.
    Alant meg be lehet jelölni az egyszem winyóm mint használni kívánt eszköz. És ENNYI. Ezzel letudja.
    Tehát text módban nincs lehetõség se VLM állítgatásra, se bootfinomhangolásra, se partíciók méretezésére, tetszés szerinti számú létrehozására. Elvileg elég is lehet, bár mást szoktam meg Debian alatt. Plusz van egy 100GB+ terület, ahol az inode-ok ugyan át lettek már firkálva, de újraírva a terület még nem, GetDataBack látja is még az adatokat, csak nincs jelenleg másik winyó átmentegetni. Na például egy ilyen esetben nagyon nem jó, hogy nem ad szabadkezet, meg hogy pont text módban hiányzik ez, egy elvileg karakteres alapú OS-en.. Meg egyébként is egy rakat speciális igény és eset fordulhat elõ egy harddisken, amikhez bizony az effajta kötöttpálya bizony kevés. Tudom, az én esetem pont peches, na de akkor is.
    Igen, azt észrevettem, hogy lassú a konzolablakok közti váltás pl. Miért ilyen megoldású ez? Mit jelent, hogy mélykonzol? Most látom elõször.
    A linket és az utánajárásodat köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák