Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolien
csendes tag
Na csak nem sikerült képet feltölteni, de elmesélem mi is van:
'Felosztás típusa' képernyõn járunk, text mode. "A telepítés a merevlemez partícionálását igényli." <bla, bla...> ... Válassza ki ...
- Teljes eszköz használata
- Meglévõ rendszer lecserélése
- Szabad hely használata.
Alant meg be lehet jelölni az egyszem winyóm mint használni kívánt eszköz. És ENNYI. Ezzel letudja.
Tehát text módban nincs lehetõség se VLM állítgatásra, se bootfinomhangolásra, se partíciók méretezésére, tetszés szerinti számú létrehozására. Elvileg elég is lehet, bár mást szoktam meg Debian alatt. Plusz van egy 100GB+ terület, ahol az inode-ok ugyan át lettek már firkálva, de újraírva a terület még nem, GetDataBack látja is még az adatokat, csak nincs jelenleg másik winyó átmentegetni. Na például egy ilyen esetben nagyon nem jó, hogy nem ad szabadkezet, meg hogy pont text módban hiányzik ez, egy elvileg karakteres alapú OS-en.. Meg egyébként is egy rakat speciális igény és eset fordulhat elõ egy harddisken, amikhez bizony az effajta kötöttpálya bizony kevés. Tudom, az én esetem pont peches, na de akkor is.
Igen, azt észrevettem, hogy lassú a konzolablakok közti váltás pl. Miért ilyen megoldású ez? Mit jelent, hogy mélykonzol? Most látom elõször.
A linket és az utánajárásodat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Arc Raiders
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest