Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Lehet hogy persona non grata leszek (szerintem nem:-)) de ha egy minimál gépen akarsz X-et összebarkácsolni, akkor lehet hogy egyszerűbb lenne egy arch linuxot reszelgetni. A fedora, ahogy én látom, elég gyengén támogatja a minimál disztró gondolatot. Archon, pedig messze nem vagyok helikopter, mégis egy fél nap plusz bogarászás alapján össze tudtam rakni egy openboxot panellal, meg networkmanagerrel,
Vissza a fedorára:
A partícionálót sajnálom, én csak a grafikust használtam és az minden igényt kielégített. Gondolom ki lehet lépni konzolba és fdisk-kel dolgozgatni, ha nincs más.A függőség hiánya a DVD-n viszont lehet hogy szerzői jogi probléma. Fedorában alapértelmezetten csak free software van, ami nem free, azt az rpmfusion-ből lehet feltenni.
UI: nekem egy 400-as p2-m van 192 meg rammal zenelejátszónak (passzív hűtés és slot1, small form factor rulez) azon épp debian fut, etch, NetworkManagerrel, USB-s wifit kezeli simán, pulseaudio is megy rajta. Régebben egy openboxot is feltettem, az kicsit már lassú, de xcompmgr-rel van átlátszóság egy 8 megás ati alaplapraintegrált akármin. Arch is volt rajta, és ment is frankón, de a pulseaudio-t azon nem bírtam összelőni. Van egy plusz 256-os modulom, nem volt időm betenni, de ha lesz, akkor megy rá egy mini fedora, mert csak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Energiaital topic
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest