Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rokefeller

senior tag

válasz Zolien #2228 üzenetére

Lehet hogy persona non grata leszek (szerintem nem:-)) de ha egy minimál gépen akarsz X-et összebarkácsolni, akkor lehet hogy egyszerűbb lenne egy arch linuxot reszelgetni. A fedora, ahogy én látom, elég gyengén támogatja a minimál disztró gondolatot. Archon, pedig messze nem vagyok helikopter, mégis egy fél nap plusz bogarászás alapján össze tudtam rakni egy openboxot panellal, meg networkmanagerrel,

Vissza a fedorára:
    A partícionálót sajnálom, én csak a grafikust használtam és az minden igényt kielégített. Gondolom ki lehet lépni konzolba és fdisk-kel dolgozgatni, ha nincs más.

A függőség hiánya a DVD-n viszont lehet hogy szerzői jogi probléma. Fedorában alapértelmezetten csak free software van, ami nem free, azt az rpmfusion-ből lehet feltenni.

UI: nekem egy 400-as p2-m van 192 meg rammal zenelejátszónak (passzív hűtés és slot1, small form factor rulez) azon épp debian fut, etch, NetworkManagerrel, USB-s wifit kezeli simán, pulseaudio is megy rajta. Régebben egy openboxot is feltettem, az kicsit már lassú, de xcompmgr-rel van átlátszóság egy 8 megás ati alaplapraintegrált akármin. Arch is volt rajta, és ment is frankón, de a pulseaudio-t azon nem bírtam összelőni. Van egy plusz 256-os modulom, nem volt időm betenni, de ha lesz, akkor megy rá egy mini fedora, mert csak :-)

Új hozzászólás Aktív témák