Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Lehet hogy persona non grata leszek (szerintem nem:-)) de ha egy minimál gépen akarsz X-et összebarkácsolni, akkor lehet hogy egyszerűbb lenne egy arch linuxot reszelgetni. A fedora, ahogy én látom, elég gyengén támogatja a minimál disztró gondolatot. Archon, pedig messze nem vagyok helikopter, mégis egy fél nap plusz bogarászás alapján össze tudtam rakni egy openboxot panellal, meg networkmanagerrel,
Vissza a fedorára:
A partícionálót sajnálom, én csak a grafikust használtam és az minden igényt kielégített. Gondolom ki lehet lépni konzolba és fdisk-kel dolgozgatni, ha nincs más.A függőség hiánya a DVD-n viszont lehet hogy szerzői jogi probléma. Fedorában alapértelmezetten csak free software van, ami nem free, azt az rpmfusion-ből lehet feltenni.
UI: nekem egy 400-as p2-m van 192 meg rammal zenelejátszónak (passzív hűtés és slot1, small form factor rulez) azon épp debian fut, etch, NetworkManagerrel, USB-s wifit kezeli simán, pulseaudio is megy rajta. Régebben egy openboxot is feltettem, az kicsit már lassú, de xcompmgr-rel van átlátszóság egy 8 megás ati alaplapraintegrált akármin. Arch is volt rajta, és ment is frankón, de a pulseaudio-t azon nem bírtam összelőni. Van egy plusz 256-os modulom, nem volt időm betenni, de ha lesz, akkor megy rá egy mini fedora, mert csak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest