- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
>>Nem egészen világos, hogy akkor most mi is a gondod!<<
Jó sok van vele, de most csak a dd kérdés volt. (2 lemez van a géphez: a Megbízható meg a Dühöngő, az előbbivel dolgozom, az utóbbin szoktam először kipróbálni az updatelést, és most, hogy jól kitólt velem az f8, gyorsegyszerü downgradevel visszaállítanám a kezdőállapotra, a Megbízható lemez ráklónozásával...)
Disztró update: Az fc6-ig nem volt zűr belőle és ilyenkor a gép egyedül dolgozik x óráig, nem én stresszelek a konfiggal (annyit). Az f7 ujinstall volt (hardwerváltozás mián) de még mindíg nem tudtam pl. a winen a Pegasus mailt helyrepofozni, pedig az fc6-ig egész jól működött. Most minden művelet elvégzése után kiájul a mailer és újra kell indítani. Terminálból indítom de még hibaüzenetet se hagy maga után... (Ja, azért a Pegasus, hogy mind a winen mind a linuxon ugyanaz a mailer, mailbox menjen...)
Lehet, hogy wine ügyben még zaklatni fogom a grémiumot ha 1edül meg nem találom az idomítás trükkjét.
-
rollins
őstag
Igen sikerült, az amit linkeltem, nálam az volt a megoldás a hangra. Fura hogy előtte soha nem volt gondom a hanggal. Igaz most legújabb csomagok vannak, legújabb kernellel együtt.
Hu látom másoknak komolyabb problémájuk van, sajnos arra nincs túl sok ötletem.
Ati driver-rel most egyenlőre nincs gondom, nem is kellett az xorg.conf-hoz nyúlni és 3d gyorsítás is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest