- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterK
csendes tag
A gép egy Dell GX150 (alacsony fogy., kicsi zaj, bazi nagy vinyó - teljesen jó arra hogy 7x24-ben fusson), ennélfogva az olvasó egy kicsit háklis, nem mindíg és nem mindent olvas - viszont eddig elvoltam vele.
A hiba a netes telepítéskor jelentkezik, gyakorlatilag akkor venné kezdetét a tényleges fájlmásolgatás. Addig viszont eljut, hogy az images-ből a stage2-őt letölti és futtatja - sz'al a DVD biztos hogy jó (egyébként arról telepítettem ezt a notebookot is, amiről most írok
) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Arc Raiders
- Philips LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Android játékok topikja
- OpenWRT topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.