Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockopapa
csendes tag
Na hi re

elöször is thx a segítséget... vannak még gondjaim csak nem akartalak egyből leterhelni.Az van hogy megnézegettem a forumot amit adtál... az angolom elég pocsék de végülis van hangom
egyedül az a bajom hogy felcseréli a a centert/sub csatornát a hátsó jobb/bal csatornával. egyszerüen megcseréltem a két kábelt és kész is
tudom elég tróger megoldás de működik. Én ezt már komoly sikernek könyvelem el
Igaz winfos (biztonság kedvéért azért még van az is ) alatt meg megfordul az egész de egyenlőre jó az egynekem.Hát az atit is nézegettem de nem sok jóra jutottam vele. Addig addig álligattam amig el sem akart indulni a linux
nem is tudom mit írt ki pontosan, de a lényeg hogy vissza tudtam csinálni
Igaz volt egy kis para meg idegeskedés megy "kivágom ezt a sz*rt", de így szép az élet Fenn van a driver jött is hozzá frissítés amit valami miatt nem tudok frissíteni... kiirja hogy:file /lib/modules/2.6.23.1-10.fc7/extra/fglrx/fglrx.ko from install of kmod-fglrx-8.42.3-4.2.6.23.1_10.fc7 conflicts with file from package kmod-fglrx-8.42.3-3.2.6.23.1_10.fc7
igazság az ezzel már nem tudtam mit kezdeni, megállt az a bazinagy tudományom
az is elég zavaró hogy most minden indításnál jelez hogy van frissítés.. de nem tudom frissíteni
köz hogy nem hagysz elkajlódni.
byz rockopapa
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Arc Raiders
- Elden Ring
- Yettel topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz winfos (biztonság kedvéért azért még van az is ) alatt meg megfordul az egész de egyenlőre jó az egynekem.
nem is tudom mit írt ki pontosan, de a lényeg hogy vissza tudtam csinálni