Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoradin
csendes tag
Hello!
Van egy kis problémám a Fedora telepítése után. A Fedorát feltelepítettem egy teljesen üres merevlemezre (hagyományos IDE-s), amin kiválóaan fut. A probléma az, hogy van egy másik vinyóm (SATA) amin egy windows fut, ezt használo, mint első számú vinyó. Amikor megpróbálna bebootolni a Fedora kijön egy hibaüzenet: IRQ #18 Disable, majd folytatódik egy kis idő elteltével ATA..... Ez a jelenség csak akkor jön be, ha a Windowsos vinyóm bekötötm. Az IRQ, ha jól tudom a megszakítás, az ATA pedig a vinyó vezérője. Mi lehet a gond? Miután 4* kijött az ATA-s hibaüzenet bebootol a Fedora, de ez kb. 8-10 perc. A másik kérdésem az lenne, ha ez működne, a Windowsos meghajtómat amikor bemountolnám kéne meghajtónak a neve a csatoláshoz (DEV/...). Ezt más disztribúsióknál az Fdisk paranccsal meguttam nézni, de ha jól láttam itt nincsen. Hogyan lehet a meghajtó nevét kideríteni? Légyszi valaki segítsen.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest