Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
Akkor a kérdéseidre válaszok, mert most csak annyire van időm.
1 merevlemezem van Maxtor. 3 particióra osztottam a particion magic-kel 2 napja (addig csak kettő volt). /Két NTFS fájrendszer win-nek és 1 ext2 fájrendszer a linuxnak/
C: a win xp ez van alapból, G-re sikerült felrakni a linuxot, mert azt a könyvtárat adta ki a particó készítésnél.
Boot sorend winyó (1 van), DVD, Floppy(de nincs).Telepítéskor csak anyit tudtam beállítani, hogy milyen nyelven, milyen bill kiosztás, hova rakja, és milyen szoftver csomagot akarok felrakni.
Tegnapéjfélkor sikerült moutolni a fedorát ahova akartam. Ha minden igaz akkor az sda3 ahol van, vagyis ekkor sikerült a csatolásom.Most nem tudom megcsinálni amit írtál mert azt a gépet elvitték amin csináltam ezt a dolgot és csak vasárnap lesz újra nálam.
Köszönöm a részletes segítséget, remélem vasárnap egyből megtudom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgatós találkozó
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest