Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
Akkor a kérdéseidre válaszok, mert most csak annyire van időm.
1 merevlemezem van Maxtor. 3 particióra osztottam a particion magic-kel 2 napja (addig csak kettő volt). /Két NTFS fájrendszer win-nek és 1 ext2 fájrendszer a linuxnak/
C: a win xp ez van alapból, G-re sikerült felrakni a linuxot, mert azt a könyvtárat adta ki a particó készítésnél.
Boot sorend winyó (1 van), DVD, Floppy(de nincs).Telepítéskor csak anyit tudtam beállítani, hogy milyen nyelven, milyen bill kiosztás, hova rakja, és milyen szoftver csomagot akarok felrakni.
Tegnapéjfélkor sikerült moutolni a fedorát ahova akartam. Ha minden igaz akkor az sda3 ahol van, vagyis ekkor sikerült a csatolásom.Most nem tudom megcsinálni amit írtál mert azt a gépet elvitték amin csináltam ezt a dolgot és csak vasárnap lesz újra nálam.
Köszönöm a részletes segítséget, remélem vasárnap egyből megtudom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest