Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
Akkor a kérdéseidre válaszok, mert most csak annyire van időm.
1 merevlemezem van Maxtor. 3 particióra osztottam a particion magic-kel 2 napja (addig csak kettő volt). /Két NTFS fájrendszer win-nek és 1 ext2 fájrendszer a linuxnak/
C: a win xp ez van alapból, G-re sikerült felrakni a linuxot, mert azt a könyvtárat adta ki a particó készítésnél.
Boot sorend winyó (1 van), DVD, Floppy(de nincs).Telepítéskor csak anyit tudtam beállítani, hogy milyen nyelven, milyen bill kiosztás, hova rakja, és milyen szoftver csomagot akarok felrakni.
Tegnapéjfélkor sikerült moutolni a fedorát ahova akartam. Ha minden igaz akkor az sda3 ahol van, vagyis ekkor sikerült a csatolásom.Most nem tudom megcsinálni amit írtál mert azt a gépet elvitték amin csináltam ezt a dolgot és csak vasárnap lesz újra nálam.
Köszönöm a részletes segítséget, remélem vasárnap egyből megtudom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest