- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Sigismund #674 üzenetére
hello
az én javaslatom az abszolút ocsmány megoldás, mert reinstallal megoldani ugye ocsmány, de ha még nem sikerült belőnöd a fedorát, akkor nem sokat buksz ha újrateszed.
szerintem NE csinálj a partitionmaic-kel formázott partíciót, bízd azt a telepítőre, szóval csapd le a linux partícióját, ízlés szerint bármivel, maradjon egy szabad partícionálatlan terület
telepítőcd vagy livecd mehet, aztán a telepítésnél az üres helyre lődd be a partíciókat, vagy hagyd hogy a telepítő használja fel a szabad helyett (itt bazira figyelj, nehogy az egész lemezt akarja használni, mindenképp csak a szabad területet) ja it figyelj arra is, hogy ha rábízod a szabad hely felhasználását a telepítőre, akkor lehet hogy alapból lvm-et lő be egy kis boot partícióval ami neked nem biztos hogy jó, mert az xp alól akkor nem tudom látod-e majd a volume-ot. szóval lehet hogy célszerű a saját kézzel beállítás
aztán elvileg az installnál fel fogja ajánlani hogy hova tegye a bootloadert, és elvileg meg kell találja a már telepített xp-d valami unknown rendszerként, ott át is tudod nevezni xp-re, a bootloadert meg az mbr-be kell tenni. telepítés közben ne legyen bent pendrive mert az bekavar
ennek így mennie kell simán
(gyanítom hogy pl a partition magic nem tette bootolhatóvá a partíciód, vagy valami más, konkrétan én egyszer próbáltam nem gparted-del hanem valami wines cuccal partícionált és formázott ext2 filerendszert használni, a linux alatt egy nagy büdös bad vagy ismeretlen partíciónak látszott, úgyhogy gparted rulez. az installer beépített particionáló progija és a gparted sem hibázott még nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged