Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a wireless használóknak az egyik szeme sír, a másik nevet
intel driver van benne out of the box, a broadcom kártyákhoz meg már annyira fejlett a devicescape driver, hogy azt tették bele, a régi softmac helyett, az ndiswrappert meg ki akarják irtani belőle... én a szerencsétlen 10 százalékba tartozom akinek a broadcom kártyája nem megy, de jó nekem még az fc6 is, ha lesz kedvem meg időm, akkor felhívom az acer supportot, és kicseréltetem intelre, némi felárért, vagy nemtom... ezenkívül sok jóság van, újabb xorg, intel driver is frissebb van benne, szebbjobbgnóm, fast user switching, idegesítő xdg-dirs viszont az király hogy barátoknak lehet spinelni testreszabott livecd-t next-next-finish módszerrel
a nyílt build rendszer pedig remélhetőleg begyorsítja a package-elést, és több rpm lesz, vagy mittudomén. és azért akarnak gyorsítani, mert évi két release-et akarnak, és most elcsúsztak hét hó napra, meg a hattal is, de a lényeg szerintem az hogy a core&extras merge-je nem annyira meggyőző a felhasználóknak, most 5 hónap alatt teleteszik jelentéktelen parasztvakító csillivel, és ööm és bódottá lesz...
hálózd be magad te is a mugshottal
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
intel driver van benne out of the box, a broadcom kártyákhoz meg már annyira fejlett a devicescape driver, hogy azt tették bele, a régi softmac helyett, az ndiswrappert meg ki akarják irtani belőle... én a szerencsétlen 10 százalékba tartozom akinek a broadcom kártyája nem megy, de jó nekem még az fc6 is, ha lesz kedvem meg időm, akkor felhívom az acer supportot, és kicseréltetem intelre, némi felárért, vagy nemtom... ezenkívül sok jóság van, újabb xorg, intel driver is frissebb van benne, szebbjobbgnóm, fast user switching, idegesítő xdg-dirs viszont az király hogy barátoknak lehet spinelni testreszabott livecd-t next-next-finish módszerrel