Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a wireless használóknak az egyik szeme sír, a másik nevet
intel driver van benne out of the box, a broadcom kártyákhoz meg már annyira fejlett a devicescape driver, hogy azt tették bele, a régi softmac helyett, az ndiswrappert meg ki akarják irtani belőle... én a szerencsétlen 10 százalékba tartozom akinek a broadcom kártyája nem megy, de jó nekem még az fc6 is, ha lesz kedvem meg időm, akkor felhívom az acer supportot, és kicseréltetem intelre, némi felárért, vagy nemtom... ezenkívül sok jóság van, újabb xorg, intel driver is frissebb van benne, szebbjobbgnóm, fast user switching, idegesítő xdg-dirs viszont az király hogy barátoknak lehet spinelni testreszabott livecd-t next-next-finish módszerrel
a nyílt build rendszer pedig remélhetőleg begyorsítja a package-elést, és több rpm lesz, vagy mittudomén. és azért akarnak gyorsítani, mert évi két release-et akarnak, és most elcsúsztak hét hó napra, meg a hattal is, de a lényeg szerintem az hogy a core&extras merge-je nem annyira meggyőző a felhasználóknak, most 5 hónap alatt teleteszik jelentéktelen parasztvakító csillivel, és ööm és bódottá lesz...
hálózd be magad te is a mugshottal
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
intel driver van benne out of the box, a broadcom kártyákhoz meg már annyira fejlett a devicescape driver, hogy azt tették bele, a régi softmac helyett, az ndiswrappert meg ki akarják irtani belőle... én a szerencsétlen 10 százalékba tartozom akinek a broadcom kártyája nem megy, de jó nekem még az fc6 is, ha lesz kedvem meg időm, akkor felhívom az acer supportot, és kicseréltetem intelre, némi felárért, vagy nemtom... ezenkívül sok jóság van, újabb xorg, intel driver is frissebb van benne, szebbjobbgnóm, fast user switching, idegesítő xdg-dirs viszont az király hogy barátoknak lehet spinelni testreszabott livecd-t next-next-finish módszerrel