Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Én is tolom már vagy 50 órát belepakoltam de indokolatlanul nehéz benne tollasodni. Mondjuk én a legnehezebb fokozattal kezdtem a csak egy karcolás szinten amikor semmid sincs csak 500.000 ed ebből 200.000 a hitel ,tehát netto 300 al kell kezdened. Eddig van egy kb zsebkendőnyi földem a 41 es, rajta egy szabó és a fonóüzem, ki van törlesztve 0 ra a hitel és van vagy 50k de nemtudom merre haladjak. Már permetező és bálázó szakértő lettem ezalatt...Szinte nincs is időm a saját földemmel foglalkozni. Kár hogy az ai megbizatások gyatrák egy idő után unalmasak nincs random küldetés vagy szállítási feladat csak betakaritás trágya permet szánt vet bála. Ezek forognak körbe. Vagy idő előrehaladtával feloldódnak más dolgok is? Továbbá jó lenne ha az AI a saját gyapotját nekem adná el vagy beállíthatnám hogy mennyiért veszem meg tőle ha már enyém a fonóüzem mivel a másik leadó nem megvehető. Így számomra nem világos miből lehet pénzt csinálni. A Birka is irdatlan lassan termeli a gyapjút még a legnagyobb farm is.
Új hozzászólás Aktív témák
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest