Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Én is tolom már vagy 50 órát belepakoltam de indokolatlanul nehéz benne tollasodni. Mondjuk én a legnehezebb fokozattal kezdtem a csak egy karcolás szinten amikor semmid sincs csak 500.000 ed ebből 200.000 a hitel ,tehát netto 300 al kell kezdened. Eddig van egy kb zsebkendőnyi földem a 41 es, rajta egy szabó és a fonóüzem, ki van törlesztve 0 ra a hitel és van vagy 50k de nemtudom merre haladjak. Már permetező és bálázó szakértő lettem ezalatt...Szinte nincs is időm a saját földemmel foglalkozni. Kár hogy az ai megbizatások gyatrák egy idő után unalmasak nincs random küldetés vagy szállítási feladat csak betakaritás trágya permet szánt vet bála. Ezek forognak körbe. Vagy idő előrehaladtával feloldódnak más dolgok is? Továbbá jó lenne ha az AI a saját gyapotját nekem adná el vagy beállíthatnám hogy mennyiért veszem meg tőle ha már enyém a fonóüzem mivel a másik leadó nem megvehető. Így számomra nem világos miből lehet pénzt csinálni. A Birka is irdatlan lassan termeli a gyapjút még a legnagyobb farm is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Xbox One
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest