- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Írtam neki még aznap üzenetet, ha ad egy címet akkor szívesen oda adom neki, de még arra se méltatott hogy válaszoljon. Na de mindegy. Nem kényszerítek én senkit semmire sem.
Azért könyörögni nem fogok senkinek, hogy ugyan vigye már el tőlem ha valaki keresi, és én oda adnám mert én már nem játszok vele.
Mindegy is.. Szerezze be onnan ahonnan akarja.szerk. apach.. tőled is kértem egy címet, ha kell akkor elküldöm a 13-at vagy akár mind2-t.
De azóta sem jött válasz. Nekem tök 8.
Most vágtam ki 2 monitort, 1 láda cuccot meg egy pár félgépet, mert nem tudok mit kezdeni vele.
Lett is rá jelentkező, jegeljem neki na azóta is jön. Nem fogok én ráerőszakolni senkire semmit, de mondtam mivel itthon már nem tudom tartogatni így szép lassan repül minden kifelé. Ahogy a többi is fog menni.
Ha jól emlékszem, Neked írtam az okát. Ha nem, akkor megvan rá az okom mért nem tartogathatok itthon már ilyen vackokat és mért nem játszok már.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest