- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
beluschi
tag
Füvet szerintem nem kell majd vetned, eleve vannak füvesített területek. Még tárcsáztam is ki a füves területből, hogy többet lehessen vetni. A tehenészetnél lévő 3 kisebb eleve füves területet hagytam meg, ez nálam 11 tehénnek elég, illetve többet is elbírna, mivel a fű mindíg újra kinő. E mellé van még egy kisebb terület kukoricának, amit lesilózok.ezekből van annyi takarmány egy egy betakarítás, hogy jó darabig nem kell a tehenekkel foglalkozni.
Árpa és búza után a renden maradó szalmát lehet felbálázni. A tárolók végtelenek.
-
jbendi
csendes tag
Csak a beérett gabonákat tudod learatni.Elöbb nem lehet,a repce kicsit barnás szinű mikor beérik. A füvet nem tudod eladni .Azt csak akkor vess ha van tőkéd,szerszámod ,géped meg tehened.A kukoricát learathatod silónak,ami szintén a teheneknek jó kaja,vagy bevárod amig beérik és eladod
Új hozzászólás Aktív témák

- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest