Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali. én sajna nem ismerem azt a mapot. Csak a Gross_Kern_Land mapot, és nagyjából a Bluebaby mapját. mindkettő tetszik nekem, bár a Gross, kicsit csupaszka még nekem személy szerint. De lehet alkotni az Editorral rajta, ha valaki már ért hozzá, és tudja is kezelni. Nem beszélve az épületekről és Objektekről. Most majd az USA map V3-at akarom körbejárni és megnézni teljesen, mert nem jutottam el odáig. De szintén jó kis map, csak mindhárom óriás map, vagyis, 4-szeres méretű. Multira mindhárom jó. Egyszóval, vagy egy betett mapot használjon az ember az USA map mellett, mert hát az eddig a legnagyobb méretű mapom amit betettem. Durván 400 mega. De megéri szerintem!
Multira mindhárom alkalmas.
Ezek mellett meg még van 1-2 amit be kellene tennem és kipróbálni, de most nincs rá annyi időm.
Akit érdekelnek ezek a mapok, az szóljon nyugodtan és adok letöltési linket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Haditechnika, harcászat
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kingston HyperX Fury DDR4 16GB ram
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Multira mindhárom alkalmas.