- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Hát igen. De türelem rózsát terem. Amúgy, én csináltam már pl olyat, hogy másik Módból tettem át a sebesség sorokat az XMLből, és mondhatom hogy össze is jött, bár, nem mindegyiknél. Szerintem könnyebb összehangolni talán így. Viszont, a 2013-s játék nem nyerte el a tetszésem. Lehet azért csak, mert a módok sebessége nem jól lett beállítva, amiket átírtak, stb. Én is próbáltam átírni egy trakeszt, amit 2011-l nagyon szeretek, de sajna Luákban több hibája lett, meg egyebek, így hiába írtam hozzá a kellő sorokat ahol kell. Luákba meg nem tudom hogy lehet megkeresni a hibás sorokat.
2009-l 2011 re sikerült elég sokat átírnom de most nem sikerül sajna. Pedig az XML-t is át írtam 1.0-l 2 re ami olyan volt. Nem gáz, de lehet hogy másik móddal sikerülhet.
Csak most a sok gigányi 2011-s módot tesztelgetem hogy szabaduljon fel hely a winyómon. :S
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2009-l 2011 re sikerült elég sokat átírnom de most nem sikerül sajna. Pedig az XML-t is át írtam 1.0-l 2 re ami olyan volt. Nem gáz, de lehet hogy másik móddal sikerülhet.
Csak most a sok gigányi 2011-s módot tesztelgetem hogy szabaduljon fel hely a winyómon. :S