- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Azt hittem hogy elvesztél.

Nem egy nagy ördöngösség az átírás, csak ahhoz a Notepad++ programot kellene feltelepítened a gépedre, mert Én azzal szerkesztem az XML, i3d, LUA fájlokat.
Pontosabban mondva, a LUA-kat nem szerkesztem, csak azt is meg lehet nyitni vele.
Persze,majd 2 darab XML-t kell vele megnyitnod akkor.
Egyik az adott gép stb modDesc.XML fájlját, meg a játék, inputBinding.xml fájt.
Ez utóbbi, a játék saját xml-je amit ugye, telepítéskor szintén létrehoz a gépeden.
No már most, ebben az inputBinding xml ben, a játék gomb beállításai IS vannak. Vagyis, a játékban levő, gyári gépeknek is pl itt van a gépek funkció gomb beállításai.
Vagy hogy nevezzem.
Persze, kicsit cikkes lehet a dolog némely cuccnál, mert minden betett gép gomb beállításai IS bekerülnek, és egy jóó hosszú lista lesz belőle. :S 
Itt lehet pl átállítani a gépek beindításához a gombokat, plusz persze, a gép vagy az adott cucc gombkiosztásait. De, ha nem indul be egy gép, vagy, be van bármilyen gombra állítva a beindítása az Enteren kívül, azt a gép egyik fájljából, egy bizonyos beírást kell kitörölni, és akkor automata lesz pl akár az indulása is. Vagyis, nem kell gombbal beindítani a gépet. De, azt a nevű izét, mindenhonnan törölni kell, mert akkor olyan mint ha semmit se csinált volna az ember. Most nem tudom a nevet, azért nem írom le. :S
Asszem ez az inputBinding nevezet sor az, de nem vagyok benne biztos. :S
Új hozzászólás Aktív témák

- Wallhack SP005 és CR005 Nehezen kapható Üveg Egérpadok
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest