Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
No, hoztam nektek egy újabb Príma kis módot. Elvileg ez van meg nekem is, és nincs ezzel sem emlékezetem szerint gond.
4 tengelyes, (tudtommal a legnagyobb) hígtrágya locsoló!!
Hopsz, találtam egy másikat is, ugyan ilyen 4 tengelyes!
Nézzétek meg mindkettőt, mert nem tudom most már hogy melyik lehet a Jó. De nekem a Rakordia-s van meg tudtommal. Majd megnézem ha végeztem a keresgéléssel.Tesék, egy Pakk, amiben permetszer szállító, és egy Hígtrágya szállító trailer van, dolly-val.

[link]
Ahogy a képen is van, Sárga és Zöld színűek. Sárga a permetlé szállító!Ez szintén megvan nekem is, és szépen megy.
Ez is permetlé szállító! Kék ahogy a képen is látni.
[link]Most lépek, mert szakad az eső és dörög stb. Gép kikapcs, és kihúzom. Drága mulatság lenne újat venni mindent.
Majd folytatom valamikor. Mellesleg, megcsinálhatnák az oldalt üzemeltetői, hogy BÁRMIKOR újra lehessen egy hozzászólást szerkeszteni, mert nekem sincs kedvem, 4-5 hozzászólásba írkálgatni. És én se akarok ezret írni, de más választás nincs!
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Plazma TV topic
- E-roller topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Dell Pro 13 Plus PB13250
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest