Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Occon adom
aktív tag
Az addig jó, hogyha megjelenik a térképen a szelídítendő állat ikonja,
de elég jól haladok, ezek pedig (ikonok) sehol sincsenek.
4-vagy 5 sátor esett át a fejlesztésen másodszorra is úgy 31%-l tartok.#844) Anulu79 Amit írtatok átnéztem, sehol semmi nyoma, valszeg a szerveren lehet az elmentés ahova induláskor feljelentkezik..
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nem egy hentelős? Hanem akkor mi? Meg lehet oldani úgy a küldetéseket, hogy közben ne gyilkold le a fél tábort? Mert én nem emlékszem ilyen küldetésre, sőt lopakodósra se (pl. cod mw1 pripyat pálya).
Az egyetlen félig lopakodós küldi, ami inkább csak megfigyeléses volt, az egy villagers-mission, amikor a sírrablókat kell "elkapni" (és lehentelni a táborukat miután visszaköveted őket
)@Anulu79:
A takedown mozdulatok jók, de u.a. mint az előző részben. Összesen 4 típus + 1 ledge + 4 levegőből ráugrás animáció van. A "shard dobás" is u.a., csak az előző részben dobókés volt de az animáció itt is megegyezik.
(sőt, a nyúzás mellett a növények levágása, begyűjtése is u.a.)Igazából tud valaki nekem olyan karakter animációt mondani, ami nem az előző részből lett lopva?

-
AD4MINATOR
nagyúr
Utolsó mondatod eléggé hülyeség.. Nem azért unalmas, mert nincs tutorial (nekem nem is kell, mert már ismerem az FC sorozatot) hanem mert kevés benne a tartalom. Ahelyett, hogy rengeteg pénzt és energiát pazaroltak egy Wenja "ősnyelv" kitalálására (van róla dev video, nézd meg mennyi munka és pénz van benne..
), inkább adták volna azt a pénzt a programozóknak és lenne még több küldetés, stb. 
-
AD4MINATOR
nagyúr
Összességében? Nem tetszett. Volt benne pár ötletes dolog, de rengeteg dolgot (pl. hogy csak egyet mondjak... ÖSSZES KARAKTER ANIMÁCIÓ) viszont az előző részből ültettek át pofátlanul és teljes játékként eladják.
Bocsánat ha ehhez nem tapsolok...Bár lehet trollkodik, de abban igaza van Feri1977-nek, hogy nincs rendes quest log / mission log.. mondjuk faék egyszerűségű a játék, de aki nem játszott az előző részekkel annak nem lett elmagyarázva mire valóak pl. a növények (nincs tutorial) se. Persze ez nem tűnik fel nektek, (nekem se tűnt fel) hiszen a korábbi részekkel is játszottatok.
Azt meg már tényleg nem értem, miért kell még mindig egy 2016-os játékba a retkes outpostokat belerakni, már előző részben is csak púp volt az ember hátán.
Ugyan előző kommentemben elírtam a számozást (nem 3, hanem FC 4. részére gondoltam) de továbbra is tartom, hogy az egész játék egy hosszú "shangri la" küldetés néhány ősemberes átvezető videóval. Az egyik "álom" (mikor Batteri félelmét ismerjük meg) kb. egy az egybe egy shangri la küldetés a robban nyílvesszőkkel, stb.
Nem mondom, hogy rossz játék lenne, meg persze poén szelídíteni az állatokat, majd órákig simogatni őket meg lovagolni rajtuk, de tartalmilag eléggé hiányos a játék. Azért lássuk be, még simán elfért volna még legalább 1 ellenséges törzs és többféle mellékküldetés, még több villagers-mission, stb.

-
Feri1977
senior tag
Nincs mit megérteni, nem írja a játék, hogy miután mi a küldetés, minden játékban írva van egy menüben vagy kiírja, mit keress és találj meg stb. itt csak mész összevissza, folyó hegyek stb. barlang vízesés..harcolsz néha megölöd állatokat felszedsz ezt azt azt csókolom. Akkor látnám értelmét, ha mondjuk egy törzs amihez odamegyek társaimhoz ami zölden van, jönnek utánam velem együtt harcolni, de nem, kiszabadítom őket meg odamegyek beszélgetni azt viszlát, semmi értelme+a medvéket stb. is írjátok szelidítés meg mellétek áll majd..hogy? Megölöd az állatokat az hogy áll melléd? Meg reggelig sorolhatnám hogy meguntam. És mondom youtube videókon semmi változás nincs az első és a 15. pálya közt mondjuk. Hasonló kőbalta fegyver, táj, állatok, azt ennyi. Inkább Doom, vagy call of duty új része, meg NFS új része.
-
Sensut
őstag
Én hármat szoktam használni belőlük. A vérkardfogú gyors, erős és ügyesen rejtőzködik, tud mászni de nem tud úszni. A barlangi vérmedve nagy állatok ellen jó, mammutok, orrszarvúak vagy rénszarvasok ellen, de lassú, tud úszni de nem tud mászni. És a jaguárt szoktam a barlangokban használni, mert szűk helyeken csak ő tud követni. Sajna vérjaguár nincsen, de az emberekkel így is elbánik, másra a barlangban meg úgyse kell.
-
szasanyi
félisten
Semmi akadálya, csak azt mond meg: a játékban hogyan tudok képernyőmentést csinálni?
MOD - a gond az, hogy a min. FPS számít inkább mert azt látni amikor leesik odáig. Az én szemem erre érzékeny, ezért azonnal észreveszem és engem zavar. Persze azért az sem mind1 hányszor fordul elő olyan.
-
Darabokra
senior tag
Nem tudom, mert az nélkül nem is próbáltam.. Igazából csak tippeltem a 35-40 fps-t, mert elég szépen fut a játék, 30 tuti van.
Mondjuk VSync, Motion Blur, Anti-Aliasing off
Ezzel együtt kaptam a gamet uplay en amikor beírtam a kódot, és fel is rakta automatikusan, én meg bekapcsoltam settings-ben. -
-
szasanyi
félisten
Meg is lett! Azt hitte Udam vagyok az idióta, és miután beleestem a verembe le is hugyozott az ökörborjú.
Aztán rájött, hogy én nem az vagyok, és a szagomról Piss man-nek hívott. Köcsög... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont így sok lehetőség nyílik meg, mert a mászóeszköz nélkül sok helyre fel-, vagy be sem jutottam. -
szasanyi
félisten
Nem emlékszek melyik küldetés során volt ez?
MOD - asszem ez az alap térkép.
-
szasanyi
félisten
Aha, nem baj... ahogy játszom vele egyre jobban tetszik Szerintem grafikailag is jól megcsinálták, és eddig sehol nem akadtam bug-ba sem. Még mindig a térkép első részét fedezem fel (úgy látom bővülni fog ez is), és komótosan csinálom a küldiket is. Mert arra már rájöttem, hogy hiába szerzek Skill pontot, egy bizony előrehaladás után lehet csak elkölteni.
-
szasanyi
félisten
Tegnap este megtaláltam az őrült varázsló barlangját, és kaptam egy baglyot "akivel repülhetek" de gondolom ez más. Út közben leöltem pár állatot is (farkast, medvét amit tüzel nyíllal könnyebb megölni, csak néha hamar felgyullad a környezet velem együtt
), ha jól értettem ez kellett is hozzá. Meg is jelent a térképen pár új küldi, de ha jól értelek még 2 ehhez hasonló állatom lesz. Ugye? -
szasanyi
félisten
Az valóban nem rossz a 950-től.
. Elég jól fut a játék és szerintem jól is néz ki, én ultra beállítással játszom. Itt sajna nem stabil a 60FPS-t e azért jó ez így is.
Néhol nehéz a játék, mert az előző részektől eltérően itt a kezdetleges fegyverekkel nem nagyon lehet vagánykodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
), inkább adták volna azt a pénzt a programozóknak és lenne még több küldetés, stb. 

) de az orszarvú legázol mint a gyorsvonat.