Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Összességében? Nem tetszett. Volt benne pár ötletes dolog, de rengeteg dolgot (pl. hogy csak egyet mondjak... ÖSSZES KARAKTER ANIMÁCIÓ) viszont az előző részből ültettek át pofátlanul és teljes játékként eladják.
Bocsánat ha ehhez nem tapsolok...Bár lehet trollkodik, de abban igaza van Feri1977-nek, hogy nincs rendes quest log / mission log.. mondjuk faék egyszerűségű a játék, de aki nem játszott az előző részekkel annak nem lett elmagyarázva mire valóak pl. a növények (nincs tutorial) se. Persze ez nem tűnik fel nektek, (nekem se tűnt fel) hiszen a korábbi részekkel is játszottatok.
Azt meg már tényleg nem értem, miért kell még mindig egy 2016-os játékba a retkes outpostokat belerakni, már előző részben is csak púp volt az ember hátán.
Ugyan előző kommentemben elírtam a számozást (nem 3, hanem FC 4. részére gondoltam) de továbbra is tartom, hogy az egész játék egy hosszú "shangri la" küldetés néhány ősemberes átvezető videóval. Az egyik "álom" (mikor Batteri félelmét ismerjük meg) kb. egy az egybe egy shangri la küldetés a robban nyílvesszőkkel, stb.
Nem mondom, hogy rossz játék lenne, meg persze poén szelídíteni az állatokat, majd órákig simogatni őket meg lovagolni rajtuk, de tartalmilag eléggé hiányos a játék. Azért lássuk be, még simán elfért volna még legalább 1 ellenséges törzs és többféle mellékküldetés, még több villagers-mission, stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocsánat ha ehhez nem tapsolok...