Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Feri1977
üzenetére
"egyre kevesebbet értettem belőle"
"utána mentem összevissza, folyón át folyó előtt erdőben odaát meg jéghegyek közt ahol írta már, hogy COLD és csökkent az erőm lefagytam és vége..a térképen is ha nézem, mutat minden szart, hogy itt ősember tanya van ott mammutok stb. de azt cseszik írni bármelyik is, hogy merre kéne menni mi a következő küldetés stb"
"csak a sárga jelzés van néha hogy hány száz méter még és ott akkor harc lesz stb. de nem láttam értelmét a játéknak egy idő után, írjátok itt, hogy szelídíteni kell állatokat meg majd magatok mellé áll azt együtt harcoltok, azt meg hogy? Egy medvével vagy állattal ha harcolok, akkor az megdöglik azt ennyi ha jól csinálom, akkor az hogy áll mellém stb. mikor már megdöglött?"
Ezen tapasztalataid után jobb hogy letörölted a játékot, nem való neked!

Ha nem értetted meg mit hogyan kell tenni, hogyan lehet szelídíteni, hogyan lehet főküldetéseket csinálni akkor felesleges is lenne bármit elmagyarázni.
Rendesen, egyszerűen mindent meg lehet érteni benne, minek mi a következő lépése, az hogy sajnos neked ez nem sikerült az nem a játék hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest