Új hozzászólás Aktív témák

• Gaboman

nagyúr

válasz Feri1977 #693 üzenetére

"egyre kevesebbet értettem belőle"

"utána mentem összevissza, folyón át folyó előtt erdőben odaát meg jéghegyek közt ahol írta már, hogy COLD és csökkent az erőm lefagytam és vége..a térképen is ha nézem, mutat minden szart, hogy itt ősember tanya van ott mammutok stb. de azt cseszik írni bármelyik is, hogy merre kéne menni mi a következő küldetés stb"

"csak a sárga jelzés van néha hogy hány száz méter még és ott akkor harc lesz stb. de nem láttam értelmét a játéknak egy idő után, írjátok itt, hogy szelídíteni kell állatokat meg majd magatok mellé áll azt együtt harcoltok, azt meg hogy? Egy medvével vagy állattal ha harcolok, akkor az megdöglik azt ennyi ha jól csinálom, akkor az hogy áll mellém stb. mikor már megdöglött?"

Ezen tapasztalataid után jobb hogy letörölted a játékot, nem való neked! ;)
    Ha nem értetted meg mit hogyan kell tenni, hogyan lehet szelídíteni, hogyan lehet főküldetéseket csinálni akkor felesleges is lenne bármit elmagyarázni.
    Rendesen, egyszerűen mindent meg lehet érteni benne, minek mi a következő lépése, az hogy sajnos neked ez nem sikerült az nem a játék hibája.

Új hozzászólás Aktív témák