- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Feri1977
üzenetére
"egyre kevesebbet értettem belőle"
"utána mentem összevissza, folyón át folyó előtt erdőben odaát meg jéghegyek közt ahol írta már, hogy COLD és csökkent az erőm lefagytam és vége..a térképen is ha nézem, mutat minden szart, hogy itt ősember tanya van ott mammutok stb. de azt cseszik írni bármelyik is, hogy merre kéne menni mi a következő küldetés stb"
"csak a sárga jelzés van néha hogy hány száz méter még és ott akkor harc lesz stb. de nem láttam értelmét a játéknak egy idő után, írjátok itt, hogy szelídíteni kell állatokat meg majd magatok mellé áll azt együtt harcoltok, azt meg hogy? Egy medvével vagy állattal ha harcolok, akkor az megdöglik azt ennyi ha jól csinálom, akkor az hogy áll mellém stb. mikor már megdöglött?"
Ezen tapasztalataid után jobb hogy letörölted a játékot, nem való neked!

Ha nem értetted meg mit hogyan kell tenni, hogyan lehet szelídíteni, hogyan lehet főküldetéseket csinálni akkor felesleges is lenne bármit elmagyarázni.
Rendesen, egyszerűen mindent meg lehet érteni benne, minek mi a következő lépése, az hogy sajnos neked ez nem sikerült az nem a játék hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- RugKing 4 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs