Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Danecay #462 üzenetére

Én is sajnálom, hogy nem volt meg előtte virágboltiban, mert ha tudom, hogy ennyire unalmassá válik, akkor meg nem veszem. De ilyen ez, ízlések és pofonok, a többi FC is gyakorlatilag ugyanarra a sémára épül, mégis nálam az FC3 az ami megfogott, talán a karakterek és a "gonosz" jól el lettek találva, és így már nem csak azért toltam végig, hogy vége legyen, hanem mert érdekelt is. Az FC3 többször is :)
    Aki meg egy jó vagy egy rossz vélemény alapján veszi vagy nem veszi meg, az megérdemli, főleg a mai világban, mert ha még nincs is "demo" de kismillió gameplay van fenn a neten. Ezért van meg a teljes AC széria, mert nekem nagyon bejönnek az ilyen játékok, de nekem ebből nagyon kilógott a Primal, sajnálom, mert azért is fizettem.
    Viszont legalább az FC5 az is bejön, bár van benne pár bosszantó bug, úgymint beragadó küldetésjelzők, meg 1-2 hiányzó gyűjthető cuccos (1 öngyújtó és 1 képregény), bár lehet ezeket majd valami küldetés alatt adja be, de 11/12 mindkettőnél, és 5x átnéztem a full térképet, és nincsenek sehol... :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés