- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
hdekakas
üzenetére
Szerintem tégy egy próbát ezzel, nem veszíthetsz semmit.
Miután letöltötted, az install.bat fájlt futtasd, utána a 4-6-9 gombokat kell megnyomni, majd a 8-assal le lehet ellenőrizni, hogy 0,5 ms-re állította-e.#antikomcsi: Nézd, tudom, hogy ez most eléggé szemétségnek hangozhat (senkit nem szeretnék megbántani!), de én úgy gondolom, hogy aki az Ubi-tól PC-re rendel elő, illetve rögtön megjelenéskor teljes áron vesz játékot, az vállalja a következményeket! Úgy értem, hogy az elmúlt évek alatt rengeteg és rengeteg hulladék PC portot adott ki a francia cég, bőven volt alkalom tanulni a lépéseikből, és a megjelenés előtt hónapokkal lehetett tudni, hogy az ukránok csinálják a PC verziót, akik még egyetlen értelmes PC portot sem tudtak lerakni. Gyakorlatilag garantált volt a sz*r minőség, vagyis sajnos számítani lehetett, illetve kellett is a rengeteg technikai problémára.
Nálam az egyik aranyszabály, hogy nagy kiadóktól (pl.: Ubi, EA) soha, de soha nem adok le előrendelést semmire és nem veszek teljes áron semmit, mert nem érdemlik meg (egyetlen kivétel a Rocksmith volt, mert ott úgyis kellett a RealTone kábel). Pont azért, mert az elmúlt évek alatt olyan sok hulladék PC portot adtak ki, hogy nem akarom magam szívatni sok pénzért. A türelmetlenségnek ára van, ami az Ubi-nál túlságosan is magas.
Ha a nagy stúdiókat nézzük, akkor én pont abba a csoportba tartozom, amit említettél, vagyis én inkább később megveszem néhány euróért a javított változatot. Ubi esetében ezt csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest