Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz hdekakas #488 üzenetére

Szerintem tégy egy próbát ezzel, nem veszíthetsz semmit.
    Miután letöltötted, az install.bat fájlt futtasd, utána a 4-6-9 gombokat kell megnyomni, majd a 8-assal le lehet ellenőrizni, hogy 0,5 ms-re állította-e.

#antikomcsi: Nézd, tudom, hogy ez most eléggé szemétségnek hangozhat (senkit nem szeretnék megbántani!), de én úgy gondolom, hogy aki az Ubi-tól PC-re rendel elő, illetve rögtön megjelenéskor teljes áron vesz játékot, az vállalja a következményeket! Úgy értem, hogy az elmúlt évek alatt rengeteg és rengeteg hulladék PC portot adott ki a francia cég, bőven volt alkalom tanulni a lépéseikből, és a megjelenés előtt hónapokkal lehetett tudni, hogy az ukránok csinálják a PC verziót, akik még egyetlen értelmes PC portot sem tudtak lerakni. Gyakorlatilag garantált volt a sz*r minőség, vagyis sajnos számítani lehetett, illetve kellett is a rengeteg technikai problémára.
    Nálam az egyik aranyszabály, hogy nagy kiadóktól (pl.: Ubi, EA) soha, de soha nem adok le előrendelést semmire és nem veszek teljes áron semmit, mert nem érdemlik meg (egyetlen kivétel a Rocksmith volt, mert ott úgyis kellett a RealTone kábel). Pont azért, mert az elmúlt évek alatt olyan sok hulladék PC portot adtak ki, hogy nem akarom magam szívatni sok pénzért. A türelmetlenségnek ára van, ami az Ubi-nál túlságosan is magas.
    Ha a nagy stúdiókat nézzük, akkor én pont abba a csoportba tartozom, amit említettél, vagyis én inkább később megveszem néhány euróért a javított változatot. Ubi esetében ezt csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák