Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egész eddig játszottam, de mostmár nekem se megy a uplay...
Amúgy nálam nem volt gond. Se fagyás, se egyéb. Nemtom mennyi az FPS, de ultrán azért érezni, hogy nem 60, very highon sokkal simább. FHD-ban játszok, az AA meg egyéb homályosító tényezők vannak csak OFF-on.
Ami leginkább zavar az az irányítás... amolyan watchdogsosan konzolos inputlagos... szar érzés.. nemtom jobban leírni. Közel sem az a reakcióideje az egérmozgásnak, mint BF4-ben pl.
Illetve ugye azt is illik hozzátenni, hogy a FarCry3-hoz képest bizony korlátozták a játékenetet. Nem lehet csak úgy towerről towerre felszabadítani, csak a storyval haladva lehet a következő towerhez menni... ez engem speciel felbasz, mert ez a játék valahol a szabad mozgásról is szólna, erre out of bounds...Nagyon az elején vagyok, de félő, hogy nem lesz meg az az élvezet faktor, ami a 3-mal még megvolt...
Keldor Papa: Most hogy ezt a messzi hegy témát említed, asszem 3-ban is volt valami DOF setting cfgből, amivel élesebbé lehetett tenni a messzi dolgokat is, nem? Jó lenne összehozni, mert utálom a homályosítást... meg mondjuk nálam az állatok szőre is érdekes közelről mikor nyúzom őket, mintha vibrálna.
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest