Új hozzászólás Aktív témák

• Locutus

veterán

Én egész eddig játszottam, de mostmár nekem se megy a uplay...

Amúgy nálam nem volt gond. Se fagyás, se egyéb. Nemtom mennyi az FPS, de ultrán azért érezni, hogy nem 60, very highon sokkal simább. FHD-ban játszok, az AA meg egyéb homályosító tényezők vannak csak OFF-on.

Ami leginkább zavar az az irányítás... amolyan watchdogsosan konzolos inputlagos... szar érzés.. nemtom jobban leírni. Közel sem az a reakcióideje az egérmozgásnak, mint BF4-ben pl.
    Illetve ugye azt is illik hozzátenni, hogy a FarCry3-hoz képest bizony korlátozták a játékenetet. Nem lehet csak úgy towerről towerre felszabadítani, csak a storyval haladva lehet a következő towerhez menni... ez engem speciel felbasz, mert ez a játék valahol a szabad mozgásról is szólna, erre out of bounds...

Nagyon az elején vagyok, de félő, hogy nem lesz meg az az élvezet faktor, ami a 3-mal még megvolt...

Keldor Papa: Most hogy ezt a messzi hegy témát említed, asszem 3-ban is volt valami DOF setting cfgből, amivel élesebbé lehetett tenni a messzi dolgokat is, nem? Jó lenne összehozni, mert utálom a homályosítást... meg mondjuk nálam az állatok szőre is érdekes közelről mikor nyúzom őket, mintha vibrálna.

Új hozzászólás Aktív témák