- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR. Anderson
tag
sziasztok a far cry 2 ról csak annyit hogy a grafikája szép de a játékélmény szerintem nullás valahogy nem ezt vártam de sztem. ezzel nem csak én vagyok így

Új hozzászólás Aktív témák

- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Highguard
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest