Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maflame
aktív tag
Érdekes bug!
Ott vagyok épp ahol a hajót felrobbantom és jön a helikopter. Szóval, tegnap miután 1 órán át lövettem magam cafatokká, éreztem, hogy valamit ki kéne találni mert így tök esélytelen vagyok. Az ötlet az volt, hogy mi van ha nem a hajó orrába futok hanem kiúszok a partra és elbújok egy fa mögé.
Ez az eddigi próbálkozásokhoz képest nem is működött rosszul, viszonylag jól védett a fa de mivel a robbanás idején még a vízben voltam (nem lehet 25s alatt kiérni), a robbanás igencsak levesz az életemből.
No, erre jött az ötlet, hogy mi van ha ott egy motorcsónak a hajó mellett, akkor tán kiérnék a robbanás elött és így tovább ellenállnék a helikopternek. ...tehát visszamentem a másik szigeten lévő vizijárműhöz és azzal jöttem visza a hajóhoz amikor is, a következő látvány fogad: hajó sehol (!!), csak a jobb és baloldali kötélhágcsók lebegnek a víz fölött
Föl lehetett rá mászni és le lehetett róla esni. ...a csónak meg be tudott alá szorulni!
...hát ez van! Lehet, hogy akkora baromság volt az elképzelés, hogy a program ezzel tiltakozott ellene!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Crimson Desert
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,12-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Fractal Design Define 7 Mini Black Solid
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- DDR5 Notebook 16GB / 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Föl lehetett rá mászni és le lehetett róla esni. ...a csónak meg be tudott alá szorulni!