Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Köszi

Wats-ot hanyagolnám ha lehet (de megszokom ha kell), csendes, megfontolt lopakodós,szinglii játékstílust kedvelem távolról, közelharc nem fekszik, inkább iszkiri ha baj van
. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Mazda topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Horgász topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen