Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Köszi

Wats-ot hanyagolnám ha lehet (de megszokom ha kell), csendes, megfontolt lopakodós,szinglii játékstílust kedvelem távolról, közelharc nem fekszik, inkább iszkiri ha baj van
. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen