Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Köszi

Wats-ot hanyagolnám ha lehet (de megszokom ha kell), csendes, megfontolt lopakodós,szinglii játékstílust kedvelem távolról, közelharc nem fekszik, inkább iszkiri ha baj van
. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen