Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Köszi

Wats-ot hanyagolnám ha lehet (de megszokom ha kell), csendes, megfontolt lopakodós,szinglii játékstílust kedvelem távolról, közelharc nem fekszik, inkább iszkiri ha baj van
. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox One/Series X lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyen Foxpost
- PS4/PS5 lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyen Foxpost
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Új szériás (CFI-2116) PS5 Slim Digital 825GB/Media Markt gari 2028.01.30-ig/beszámítás ok/ingyen Fox
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen