Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Köszi

Wats-ot hanyagolnám ha lehet (de megszokom ha kell), csendes, megfontolt lopakodós,szinglii játékstílust kedvelem távolról, közelharc nem fekszik, inkább iszkiri ha baj van
. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 3D nyomtatás
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ha lassú a fejlődés se baj, csak élvezzem a játékot, a Fallout eddigi részeiben bejött, itt persze tudom néha más is kell.. mutációkba nem nagyon szagoltam bele, de ha szükséges, gyorsan tanulok, és persze nem árt ha vészhelyzetben azért legyen némi trükk - skill a lelépéshez (ha van ilyen