- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
A .50cal mennyisége még szerintem elfogadható, viszont a .308-as nagyon kevés az LMG-hez. Nem is éri meg alapból, többet érsz ha primeolod és ultracitet craftolsz hozzá. Viszont nagy mennyiségben irdatlan nehéz a lőszer, én kb. 150k regulart és 300k ultracitet cipelek magammal mindig, a bandolier perk nálam alapértelmezett.

Explosive az valóban gyenge még mindig, pontosabban sebzése lenne, de mintha túl sokat ignorálnának belőle egyes szörnyek. Mindenesetre ennek örülök, ugyanis mini nuke-ok és rakéták gyilkolják az FPS-t rendesen.
Melee-t lehetne hova nerfelni.
Semin: a plasma és lézer fegyverek továbbra sem hozzák a maximumot, hiányzik egy kis arppen belőlük szerintem.
Tegnap damage meterrel teszteltem a furious effectet és nem igazán mutatta ki a plusz sebzést lövésen ként. KB. 40%-al gyengébb a bloodied-dal szemben, 19% életen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest