Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bLaCkDoGoNe

veterán

Három béta session után (ebből kettőt szerencsére társsal játszottam) azt kell hogy mondjam, hogy nekem valami miatt ez most jobban tetszik, mint a Fallout 4. Aki annak a topikjában megfordult, tudja hogy a 3 és a NV után milyen lesújtó véleményem volt a Fallout 4-ről, aztán ezt most vagy sikerült elengednem, de inkább arra gyanakszom, hogy ennyit javít a dolgon az, hogy társasággal tudom játszani.

Amikor először megláttam a kártyás SPECIAL rendszert, akkor nagyon összeráncoltam a szemöldökömet, de tulajdonképpen eléggé jól kitalálták hogy némi szerepjátékosság maradjon a játékban úgy, hogy könnyen kezelhető maradjon. Tetszik az is, hogy ugyanúgy van lore a játékban (terminal-ok, holotape-ek), mint a single player részekben – kár, hogy ha valakivel együtt játszik az ember, akkor nem minden esetben van idő/mód ezeknek a végigböngészésére, meghallgatására.

Természetesen azért bajok is vannak gazdagon: Xbox One X-en elég rossz a teljesítmény, néhol be-beakad a játék, az pedig hogy képtelenek voltak legalább a fullHD@60FPS opciót választhatóként belerakni, baromi nagy szégyen. A látványvilág elég vegyes, néhol szebb (fények, godray-ek), néhol kimondottan csúnya (objektumok, textúrák, árnyékok és azok hiánya).

A VATS szerintem jelen formájában totálisan értelmetlenné vált, viszont a sima lövöldözés meg nem elég fluid ill. pontos.

A netkóddal is vannak bajok, néha beragad egy-egy tároló tartalmának a frissítése, a másik játékossal való kereskedés ill. team létrehozása nem mindig működik rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák