Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Három béta session után (ebből kettőt szerencsére társsal játszottam) azt kell hogy mondjam, hogy nekem valami miatt ez most jobban tetszik, mint a Fallout 4. Aki annak a topikjában megfordult, tudja hogy a 3 és a NV után milyen lesújtó véleményem volt a Fallout 4-ről, aztán ezt most vagy sikerült elengednem, de inkább arra gyanakszom, hogy ennyit javít a dolgon az, hogy társasággal tudom játszani.
Amikor először megláttam a kártyás SPECIAL rendszert, akkor nagyon összeráncoltam a szemöldökömet, de tulajdonképpen eléggé jól kitalálták hogy némi szerepjátékosság maradjon a játékban úgy, hogy könnyen kezelhető maradjon. Tetszik az is, hogy ugyanúgy van lore a játékban (terminal-ok, holotape-ek), mint a single player részekben – kár, hogy ha valakivel együtt játszik az ember, akkor nem minden esetben van idő/mód ezeknek a végigböngészésére, meghallgatására.
Természetesen azért bajok is vannak gazdagon: Xbox One X-en elég rossz a teljesítmény, néhol be-beakad a játék, az pedig hogy képtelenek voltak legalább a fullHD@60FPS opciót választhatóként belerakni, baromi nagy szégyen. A látványvilág elég vegyes, néhol szebb (fények, godray-ek), néhol kimondottan csúnya (objektumok, textúrák, árnyékok és azok hiánya).
A VATS szerintem jelen formájában totálisan értelmetlenné vált, viszont a sima lövöldözés meg nem elég fluid ill. pontos.
A netkóddal is vannak bajok, néha beragad egy-egy tároló tartalmának a frissítése, a másik játékossal való kereskedés ill. team létrehozása nem mindig működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest