Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Három béta session után (ebből kettőt szerencsére társsal játszottam) azt kell hogy mondjam, hogy nekem valami miatt ez most jobban tetszik, mint a Fallout 4. Aki annak a topikjában megfordult, tudja hogy a 3 és a NV után milyen lesújtó véleményem volt a Fallout 4-ről, aztán ezt most vagy sikerült elengednem, de inkább arra gyanakszom, hogy ennyit javít a dolgon az, hogy társasággal tudom játszani.
Amikor először megláttam a kártyás SPECIAL rendszert, akkor nagyon összeráncoltam a szemöldökömet, de tulajdonképpen eléggé jól kitalálták hogy némi szerepjátékosság maradjon a játékban úgy, hogy könnyen kezelhető maradjon. Tetszik az is, hogy ugyanúgy van lore a játékban (terminal-ok, holotape-ek), mint a single player részekben – kár, hogy ha valakivel együtt játszik az ember, akkor nem minden esetben van idő/mód ezeknek a végigböngészésére, meghallgatására.
Természetesen azért bajok is vannak gazdagon: Xbox One X-en elég rossz a teljesítmény, néhol be-beakad a játék, az pedig hogy képtelenek voltak legalább a fullHD@60FPS opciót választhatóként belerakni, baromi nagy szégyen. A látványvilág elég vegyes, néhol szebb (fények, godray-ek), néhol kimondottan csúnya (objektumok, textúrák, árnyékok és azok hiánya).
A VATS szerintem jelen formájában totálisan értelmetlenné vált, viszont a sima lövöldözés meg nem elég fluid ill. pontos.
A netkóddal is vannak bajok, néha beragad egy-egy tároló tartalmának a frissítése, a másik játékossal való kereskedés ill. team létrehozása nem mindig működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Asustor NAS
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- XBox Series X 1TB dobozos + gyári kontroller, újszerű, hibátlan állapotban
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Bialetti kézi kávéőrlő
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs