Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
az ultrawide screen javítás nem javította az iránytűt a power armorban, valahogy sejtettem hogy ahhoz bénák lesznek, de azért mégis nagy csalódás
azért elkezdek játszani, bebugolva van 10 vérdíj rajtam
kipucoltam egy gyárat, tele vagyok rugóval meg csavarral ami ugye a legnagyobb kincs fallout 76bajön egy 95ös szintű belémlő kettőt MINDEN szemetemet elszórtam és fel is szedte az egészet
tehát amit ma csináltam az kuka, a fél power armor gyártásához elegendő szemetemet ellopta
ja és mikrofonon még pofán is röhögött amikor rászoltam hogy adja vissza amit elvettszóval jobb lenne ha semmi pvp mód nem lenne, mert ez undorító hogy bármikor kirabolhatnak
ja és el nem tudjátok képzelni milyen irdatlan mérges lettem
eddig védtem a fallout 76ot de mostmár nem bírom, magamnak hazudnéka multiplayer alapötlet zseniális, a kivitelezés katasztrófa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest