- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
az ultrawide screen javítás nem javította az iránytűt a power armorban, valahogy sejtettem hogy ahhoz bénák lesznek, de azért mégis nagy csalódás
azért elkezdek játszani, bebugolva van 10 vérdíj rajtam
kipucoltam egy gyárat, tele vagyok rugóval meg csavarral ami ugye a legnagyobb kincs fallout 76bajön egy 95ös szintű belémlő kettőt MINDEN szemetemet elszórtam és fel is szedte az egészet
tehát amit ma csináltam az kuka, a fél power armor gyártásához elegendő szemetemet ellopta
ja és mikrofonon még pofán is röhögött amikor rászoltam hogy adja vissza amit elvettszóval jobb lenne ha semmi pvp mód nem lenne, mert ez undorító hogy bármikor kirabolhatnak
ja és el nem tudjátok képzelni milyen irdatlan mérges lettem
eddig védtem a fallout 76ot de mostmár nem bírom, magamnak hazudnéka multiplayer alapötlet zseniális, a kivitelezés katasztrófa
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt Xbox Series X 1TB
- Sony Playstation 5 DualSense
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest