- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
az ultrawide screen javítás nem javította az iránytűt a power armorban, valahogy sejtettem hogy ahhoz bénák lesznek, de azért mégis nagy csalódás
azért elkezdek játszani, bebugolva van 10 vérdíj rajtam
kipucoltam egy gyárat, tele vagyok rugóval meg csavarral ami ugye a legnagyobb kincs fallout 76bajön egy 95ös szintű belémlő kettőt MINDEN szemetemet elszórtam és fel is szedte az egészet
tehát amit ma csináltam az kuka, a fél power armor gyártásához elegendő szemetemet ellopta
ja és mikrofonon még pofán is röhögött amikor rászoltam hogy adja vissza amit elvettszóval jobb lenne ha semmi pvp mód nem lenne, mert ez undorító hogy bármikor kirabolhatnak
ja és el nem tudjátok képzelni milyen irdatlan mérges lettem
eddig védtem a fallout 76ot de mostmár nem bírom, magamnak hazudnéka multiplayer alapötlet zseniális, a kivitelezés katasztrófa
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest