Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
az ultrawide screen javítás nem javította az iránytűt a power armorban, valahogy sejtettem hogy ahhoz bénák lesznek, de azért mégis nagy csalódás
azért elkezdek játszani, bebugolva van 10 vérdíj rajtam
kipucoltam egy gyárat, tele vagyok rugóval meg csavarral ami ugye a legnagyobb kincs fallout 76bajön egy 95ös szintű belémlő kettőt MINDEN szemetemet elszórtam és fel is szedte az egészet
tehát amit ma csináltam az kuka, a fél power armor gyártásához elegendő szemetemet ellopta
ja és mikrofonon még pofán is röhögött amikor rászoltam hogy adja vissza amit elvettszóval jobb lenne ha semmi pvp mód nem lenne, mert ez undorító hogy bármikor kirabolhatnak
ja és el nem tudjátok képzelni milyen irdatlan mérges lettem
eddig védtem a fallout 76ot de mostmár nem bírom, magamnak hazudnéka multiplayer alapötlet zseniális, a kivitelezés katasztrófa
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest