- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
Flare mire jó? Mert adott a csávokám egyet de nem nagyon értettem mit kellene kezdeni vele
Más kérdéseim amik nem tiszták:
Amúgy számítógépnél honnan kellene rá jönnöm hogy melyik szavakat válasszam ?A teheneknek mi értelme van? Meg lehet enni őket? Nekem még nincsen
Amúgy végre sikerült rádiót csinálni, jött is 2 paraszt ember.
Próbáltam át küldeni egyik bázisról a másikra parasztjaim de nem mindet engedte...Ja meg kiengedtem valami medic robotot gondoltam meggyógyít de nem akart. Szóval meghalt
Fusion coreos témához vissza térve, usa satelitnél is van Fusion core és szerintem ott is fel lehet tölteni.
Meg van egy kis támaszpont a sziget mellett ott van egy ilyen védő robot. Amit el lehet küldeni valamiket védeni. De egyike se tűnt hasznosnak. vagy felrobbantod ön megsemmisítéssel és lesz benne 2 fusion core. -
Hunbeast87
senior tag
Jó neked, de ezek szerint nem mindenki olyan szerencsés, mint Te.
Nálam a The Devil's Due küldetés közben Dogmeat kapott egy taslit a Savage Deathclaw-tól, miközben én rejtve maradtam.
Többször is sikerült már lebuktatnia, de az esetek többségében valóban Ő is rejtve marad.
Ez olyan mint a Pip-Boy, vagy feljön Tab-ot nyomva vagy nem...Vagy, mint a fegyverek: néha azt is 3. vagy 4. alkalommal sikerül elővennie a karakteremnek.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- sziku69: Szólánc.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest